Abone Ol

"Müşteriye kasık masajı da yapıyoruz!!!" Masaj salonunda fuhuş rezaleti!!! VİDEO

Arena programı, gazetelerde çıkan "Ayda 3 bin YTL maaşla, masöz olarak yetiştirilmek üzere genç bayanlar aranıyor" ilanlarının arkasında utandıran dramı ortaya çıkarttı. Arena ekibi masöz kılığına girdi!

"Müşteriye kasık masajı da yapıyoruz!!!" Masaj salonunda fuhuş...

İşte masaj salonlarında fuhuş gerçeği!

Arena programı, gazetelerde çıkan "Ayda 3 bin YTL maaşla, masöz olarak yetiştirilmek üzere genç bayanlar aranıyor" ilanlarının arkasında utandıran dramı ortaya çıkarttı.
      İşsizliğin kol gezdiği ülkemizde, bu cazip teklif masaj salonları işletmecileri tarafından gazetelere verilen ilanlarla yapılıyor. Milyonlarca insanın çalışabilecek bir iş aradığı ülkemizde, bu merkezler acaba hangi hizmetin karşılığında ayda 3 bin YTL veriyor?
      Yanıtlar kamera görüntüleri ile usta gazeteci Uğur Dündar yönetimindeki Arena ekibi tarafından bulundu, gün yüzüne çıkartıldı.
      Gazetelere verilen ve 'Sağlık Merkezi' adı altında faaliyet gösteren yerlerden biri Şişli Bomonti'de bulunuyor.
      İlan üzerine verilen adrese giden Arena ekibi 'Özlem Sağlık Merkezi' yazılı kapıdan içeri giriyor.
      Merkezin sahibesi Özlem Adıgüzel, Arena muhabirlerine çalışma koşullarını anlatırken kısa süre sonra gerçeği de dile getiriyor: "Ya açık konuşayım, bazı müşterilere kasık masajı yapıyoruz" Ardından tanıdık müşterilere "Özel Seans" adı altında sunulan hizmeti daha doğrusu cinsel ilişkilerin kurallarını da anlatıyor.
      Her konuda ayrıntılı olarak bilgilendirilen Arena muhabirleri ertesi gün işe başlamak üzere merkezden ayrılıyor.
      Ertesi gün masöz olarak işe başlayan Arena elamanlarının ilk iş gününde müşterileri de aslında tıpkı masözler gibi Arena'nın erkek elamanları. Böylece hem masöz hem müşteri görünümündeki elemanlardan oluşan Arena ekibi masaj salonunda buluşuyor. İşletmeci kadın olup bitenlerden habersiz müşterilerin bırakacağı tatlı kazancın hayalini kuruyor.
      Paralar ödeniyor ve masaj yapacak olan sözde masöz ile masaj yaptıracak müşteri rolündeki Arena elemani birlikte odaya giriyor.
      İşte birbirinden çarpıcı görüntü ve diyaloglarla Arena programı: