Abone Ol

CHP'de flaş iddia: Mustafa Sarıgül Şişli adayı mı?

CHP 16 Ocak tarihinde İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklıyor. Battal İlgezdi ile Murat Hazinedar'ın durumu belirsizliğini koruyor. İstanbul'da en çok merak edilen ise, Mustafa Sarıgül'ün adaylığı... O mu aday, yoksa Hayri İnönü mü?

CHP'de flaş iddia: Mustafa Sarıgül Şişli adayı mı?

Mustafa Sarıgül bütün planlarını Şişli üzerine yaptı. Her fırsatta eski gözağrısı Şişli'yi istediğini söyleyen Sarıgül için kader günü belli oldu.

CHP Parti Meclisi, 16 Ocak'ta yapacağı toplantıda yeni belediye başkan adaylarını belirleyecek.

İnternetistanbul sitesinin haberine göre, Sarıgül aday gösterilmezse DSP'den aday gösterilecek.

Şimdiye kadar yapılan toplantılarda 15 büyükşehir, 28 il, 437 ilçe ve 150 belde olmak üzere toplam 630 belediye başkan adayını belirleyen CHP, bu toplantı sonrasında da çok sayıda il ve ilçe belediye başkan adayını açıklayacak.

1 YILDIR ŞİŞLİ İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR

En çok merak edilen ise, İstanbul İlçe Belediye Başkan adayları arasında Şişli için ismi geçen ve bir yıldan bu yana hazırlık yapan Mustafa Sarıgül'ün aday gösterilip gösterilmeyeceği...

ADAY GÖSTERİLMEZSE DSP'DEN ADAY OLACAK İDDİASI

Mustafa Sarıgül her ihtimale hazırlıklı... CHP'den aday gösterilmemesi durumunda DSP'nin adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor..

"BENİ ADAY YAPMAK ZORUNDA"

Geçtiğimiz günlerde Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan Sarıgül şu ifadeleri kullanmıştı:

"Her gün sahadayım. Bana inanılmaz bir ilgi ve özlem var. Halk Sarıgül'ü istiyor. Şişli Sarıgül diye inliyor. Kemal Bey İstanbul'un oylarını yükseltmek istiyorsa beni aday yapmak zorunda. 2014'te İstanbul'a uygun gördüğü bir ismi, üstelik şimdi bu kadar da teveccüh varken Şişli'ye aday yapmamasını bu halka anlatamaz."

www.internetistanbul.com