Abone Ol

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir?

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud kimdir nerelidir? Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Koç'un 2 kızının annesi Caroline Koç kimdir kaç yaşındadır?

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir?

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud kimdir, aslen nerelidir? Kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman Mustafa Koç'un ölüm haberini Amerikan Hastanesi'ndeki doktoru açıkladı.

Peki Koç Holging Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç kimdir, Mustafa Koç'un kaç çocuğu vardır? 21 Yaşında aşık olarak evlendiği karısı Caroline Koç kimdir?

CAROLİNE GİRAUD KİMDİR?

İzmir’in en önemli levanten ailelerinden Giraud’ların kızı olarak 1969’da İzmir’de doğdu. Büyükbabasının dedesi Fransa’dan İzmir’e yerleşmişti.

Ailesi Fransa’da yaşadığı yıllarda, devlet memuru olarak çalışırken İzmir’e taşındıktan sonra kısa bir süre kuru meyve ticareti ile ilgilendi. Ardından 1700’lerin sonunda pamuk, yün, iplik işine girdi.
Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 1

Mustafa Koç , Caroline Giraud ile evliliğinden iki kız sahibi olmuştu. 56 yaşında hayata veda eden ünlü işadamı geride genç eşi ile kızlarını bıraktı.

Giraud Ailesi, o kendini bildi bileli İzmir Yün Mensucat’ın sahibi. Modanın ne kadar büyük bir endüstri olduğunu daha küçük yaşta öğrendi.

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 2Caroline Koç'un son paylaşımı olay oldu

Hayvanları çok seven bir çocuktu. Uzun süre veteriner olmak istedi. Daha sonra çok sık karar değiştirdi.

Lise yıllarında bile ne istediğine tam olarak emin olamıyordu. Bu sebeple aile büyüklerinin yönlendirmesiyle Boston’da işletme okudu.

Çünkü işletme fakültesine gitmek, her alandan bir çok şey öğrenmek anlamına geliyordu. Üniversitede ne istediğine karar verirse, mastır seviyesinde uzmanlaşabilirdi.

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 3

Okul bittikten sonra hayat ona bir sürpriz yapmıştı. 21 yaşında aşık oldu ve Mustafa Koç ile evlendi.

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 4Caroline Koç : Soyadımın dezavantajları var

Hemen çocukları olmadı. Kayınpederi Rahmi Koç, o ilgilensin diye hobisiyle ilgili bir iş kurdu.

İngiliz tarzında kıyafetler satan erkek giyim mağazası Edwards’ın ilkini Hisar’da açtı.

“Kızım Esra doğuncaya kadar mağazada çalıştım. İlk çocuk mağazacılıktan daha çok vakit istediği için ayrıldım.

Edwards markasından çok şey öğrendim. Öncelikle mağazacılığın ne anlama geldiğini ve nasıl yapılması gerektiğini kavradım. 4 yıl çok önemli bir tecrübeydi.”

Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 5

Çocukları küçükken de boş durmadı. İkinci kızı Aylin’in doğduğu yıllarda, çocuklar için kapalı oyun alanları yaratan Play Barn projesini hayata geçirdi. Çocuklarla birlikte gidebileceği bir iş olduğu için mağazacılığa oranla daha rahattı. Caroline Koç çalışmayı çok seven biri. Yaratıcı ve üretken olmadığı dönemlerde kendini rahat ve mutlu hissetmiyor.
Mustafa Koç'un karısı Caroline Giraud Koç kimdir? - Resim: 6

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç kız kardeşleriyle birlikte görülüyor

Son projesi Haremlique. Bir ev tekstili markası. Fikir kendine ait: “Eskiden ağabeyimin kurduğu Mesken isimli bir mağaza, hatta mağazalar zinciri vardı. Ev tekstil ve çeyiz eşyaları satardı. Çok tutulmuştu. Ben de o yıllarda Mesken’in daha kaliteli bir versiyonunun olabileceğini düşünürdüm.”