Abone Ol

Mustafa Denizli ve Evin Elçi, yıldırım nikahıyla evlendi!

Mustafa Denizli, Bayındırlık Eski Bakanı Şerafettin Elçi'nin kızı Evin Elçi ile hayatını birleştirdi.

Mustafa Denizli ve Evin Elçi, yıldırım nikahıyla evlendi!

Eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli(60), bir süredir beraber olduğu Evin Elçi(35) ile 28 Temmuz Çarşamba günü Ankara Çankaya Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi.

Evlilik kararının ani geliştiği ve bu nedenle düğün yapma fırsatı bulunamadığı öğrenilirken, nikaha az sayıda aile üyesi ve çiftin yakın arkadaşlarının katıldığı kaydedildi.

Tecrübeli teknik adam, son olarak geçen sezon teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş'tan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı.


EVİN ELÇİ KİMDİR?

Evin Elçi'nin babası 1979'da dönemin Bayındırlık Bakanı Şerafettin Elçi. Elçi "Ben Kürdüm. Türkiye'de Kürtler var" dediği için 27 ay hapis yatmıştı. Bu sözleri nedeniyle Yüce Divan'da yargılanan Elçi'nin kurucuları arasında bulunduğu Demokratik Kitle Partisi de yine anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı.
Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Evin Elçi, daha sonra Amerika Colombia Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans programından sonra Türkiye'ye dönen Elçi, Türkiye'de "Mesleki Eğitim Seferberliği Temel Projesi"nin program direktörü olarak çalıştı. Kürtçe de bilen Elçi, Kuzey Irak'ta savaş mağdurları için yürütülen organizasyonlarda çalıştı.

Denizli 1977'de kızı Selin'in annesi Jülyet Aruh ile evlenip 1989'da boşanmıştı. Mustafa Denizli'nin 14 yıl aşk yaşayıp 5 yıl önce ayrıldığı Çiğdem Kayalı'dan Lal adında bir kızı var.