Abone Ol

Mustafa Ceceli ve Selin İmer baş başa ABD’ye uçtu

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, uğruna eşinden boşandığı sevgilisi Selin İmer'le dün sabah ABD'ye uçtu.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer baş başa ABD’ye uçtu

İkilinin aşklarını bir süre gözlerden uzak yaşamak istedikleri ve medyanın ilgisinden kaçtıkları ileri sürüldü. Dokuz yıllık evliliğini sadece birkaç gün önce sonlandıran şarkıcı Mustafa Ceceli’nin sosyetik güzel Selin İmer’le birlikteliği ve ikilinin yanak yanağa çekilen fotoğraflarının magazin basınına düşmesi büyük ses getirdi.

Bazı magazin programlarında da evliliğin bu ilişki yüzünden bitmiş olabileceği, bu kadar kısa bir süre içerisinde böylesine yakınlaşmanın pek de mümkün olmadığı konuşuldu.

İKİLİ AMERİKA’YA UÇTU
İkilinin özel hayatına yönelik gelişmeler hızlı bir şekilde gelişirken çiftin dün sabah 06.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı’ndan ABD’ye uçtuğu ortaya çıktı. Haklarında çıkan haberlerden rahatsız olduğu tahmin edilen Mustafa Ceceli ve Selin İmer bu yolculuklarıyla hem ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamak istediklerini gösterdi hem de haklarında yapılan haberlerden bir süre uzak kalmak istediklerini düşündürdü.

İMER ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI
34 yaşındaki Selin İmer, bugüne kadar ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti. İmer, Hakan Baş, Gökhan İleri, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle birliktelik yaşamıştı. Son olarak 2012’de adı Arda Turan’la birlikte anılan Selin İmer’in Madrid’de Arda’nın evine yerleştiği dedikoduları hızla yayılmıştı. Fakat Arda Turan bu aşkı yalanladı.
BİRLİKTE AHMED HULUSİ’NİN YANINDA OLACAKLAR
Mustafa Ceceli, her yıl Ramazan ayında Miami’ye uçuyor ve bu ayı Ahmed Hulusi'nin yanında geçiriyor. Sosyetik güzel Selin İmer’de ABD’de yaşayan özgün dini içerikli kitapların yazarı Ahmed Hulusi’nin internet sitesini Twitter bio’sunda paylaşmış gözüküyor. İkilinin Ramazan boyunca Hulusi’nin yanında kalıp aşklarını yaşayacakları söyleniyor.
Edda Sönmez/Sözcü