Abone Ol

Murat Övüç'ten skandal sözlerin ardından yeni açıklama

Pınar Gültekin'in ölümü sonrası sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün kadınlar hakkında yaptığı açıklamalar büyük tepkiye yol açmıştı. Murat Övüç yaptığı açıklamayla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Murat Övüç'ten skandal sözlerin ardından yeni açıklama

Murat Övüç'ten skandal sözlerin ardından yeni açıklama - Resim: 1Murat Övüç kadınlara şiddeti savundu, ortalığı karıştırdı

Pınar Gültekin cinayetinin ardından yaptığı yorumlar Murat Övüç, "Ne olacak bu kadınlar? Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Şimdiki kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar. E erkekler de..." şeklinde skandal bir açıklamaya imza atmıştı.

Murat Övüç'ün bu açıklaması sonrası kendisine tepkiler çığ gibi büyürken Övüç konuyla alakalı ınstagram hesabından bir açıklama paylaştı.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Haftalar önce yaptığım ve şiddetin her türlüsüne ısrarla karşı olduğumu belirttiğim röportajın yalnızca bir bölümünü alıntılayıp, böylesine acı dolu ve hassas bir günde, planlanmışçasına yayınlayıp beni hedef gösterdiler.

Yaşadığımız toplumda bize öğretilen, hatta ezberletilen 'kadın bir adım geride olmalıdır' sözlerimin amacından çok farklı bir şekilde kullanmışım gibi yansıtılarak toplumsal bir yaramıza dokundurulduğunun üzülerek farkına varmış bulunmaktayım.

Özür dilerim.

Kadına, doğaya, cinsel farklılıklara, çocuğa, hayvana yaşatılan her türlü şiddetin karşısında, iyiliğin yanındayım ömrümün sonuna kadar."

Murat Övüç'ten skandal sözlerin ardından yeni açıklama - Resim: 2