Abone Ol

Murat Dalkılıç, Ekin'i çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...

Sevgilisi Ekin Türkmen’den ayrılan ünlü popçu Murat Dalkılıç, şimdi de Ece Seçkin ile aşk yaşamaya başladı.

Murat Dalkılıç, Ekin'i çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...

Murat Dalkılıç ve Ekin Türkmen’in ayrıldığına yönelik ilk iddialar, Ekin Türkmen’in yeni projesini tanıttığı gece sevgilisinin yanında olmaması ile ortaya çıkmıştı. Ünlüler dünyasının profesyonel isimlerine kolayca ulaşmaya olanak sağlayan bir internet sitesi açan Ekin Türkmen, bunun tanıtımını dostlarını davet ettiği bir gecede yaptı. Geceye Murat Dalkılıç’ın katılmamış olması dikkatleri çekti. Bunun yanı sıra bir de, aynı zamanda diliminde Murat Dalkılıç’ın bir arkadaşının doğum gününde görüntülenmesi ikilinin ayrıldığının sinyallerini vermişti. Ekin Türkmen ile ayrılan Murat Dalkılıç, sevgilisini çabuk unutmuş olacak ki, yeni bir aşka yelken açtı.

İŞTE EKİN TÜRKMEN VE MURAT DALKILIÇ’IN TATİL FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın adının aşk dedikodularına karıştığı isim Ece Seçkin oldu. "Bu Ne Ya" isimli şarkısı ile beğeni kazanan, bu dünyaya henüz yeni giriş yapmış olan Ece Seçkin, Doğulu kardeşler tarafından keşfedilen bir isim. Özellikle Ozan Doğulu’nun desteğini arkasına alan Ece Seçkin, ilerleyen süreçte adından sıklıkla bahsettirecek olan bir şarkıcı olacağa benziyor. Kendisi gibi pop dünyasından bir isim ile beraber olan Murat Dalkılıç, Ece Seçkin ile sarmaş dolaş görüntülendi. Eğlenmek için gittikleri bir kulübün DJ kabininde oldukça samimi halleri ile dikkat çeken iki popçunun, yaklaşık iki haftadır beraber olduğu bilgisi verildi. Bu Haber özellikle Ekin Türkmen cephesinden ilginç karşılanacağa benziyor.

Ekin Türkmen’i çabuk unutan Murat Dalkılıç, hemen yeni bir aşka başladı. Üstelik Ece Seçkin ile beraberken oldukça keyifli olduğu da gözlerden kaçmamıştı. Eski sevgilisi Ekin Türkmen’in ise ünlü popçuyu unutamadığı söyleniyor. Hatta yeniden barışmak amacıyla iletişim kurmaya çalıştığı da söz konusu iddialar arasında, ancak bunların ne derece doğru olduğu bilinmiyor. Eski sevgilisinin kısa sürede başka biriyle birlikte olmaya başlaması ünlü oyuncuyu derinden üzeceğe benziyor.

Stargundem.com

Ekin Türkmen de bikiniyle!.. FOTO GALERİ-