Abone Ol

Murat Boz net konuştu! Tek eşliyim, Eliz'e aşığım...

Yakışıklı popçu Murat Boz müzik kariyerini ve özel hayatını HT Magazin'den Bülent İpek'e anlattı..

Murat Boz net konuştu! Tek eşliyim, Eliz'e aşığım...

Eliz Sakuçoğlu’yla yaşadığı aşktan bahseden Murat Boz özel hayatı hakkında ilk defa bu kadar net konuştu..

İşte o röportajın bir kısmı;

Bir de sizin Eliz Hanım’la evlenip ayrılmanız mevzusu var ki çok merak edilip sorulan bir konu. Neden bu kadar gizemli yürüdü bu evlilik ayrılık?
Bu konuda konuşmuyorum, bir tek size cevap vereyim, biz mutluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz, ilişkimiz de gayet mutlu devam ediyor.

Murat boz’dan kızları etkileyecek pozlar -video-

Sizinle evlilik hayali kuran hayranlarınızın kafası karışmıyor mu ’Murat evliydi şimdi bekar artık onunla evlilik hayalleri kurabiliriz’ demiyorlar mı?
Onların ne hayalleri var, ne hayalleri. Bunlar güzel hayaller ama, olması lazım.

80’li yıllardaki şöhret anlayışında sanatçılar hayranlarını üzmemek için evlenmez veya evliliklerini gizlerdi, bu anlayış mı devam ediyor?
Olabilir. Bu işin olmazsa olmazlarından, tek tük oluyordur ama sorun değil. Sonuçta çok sevenim var.

Murat Boz markasını büyüten ve kontrol eden kişi olarak Eliz Hanım’da da ego artmadı mı ?
Yok hiç değişmedi, seneler önce neyse yine öyle. Ağzı var dili yoktur. Aklında ne varsa sözü de odur. Bir şeyi beğenmediyse beğenmediğini söyler. Düşüncesini esirgemeyen bir insan. O yüzden biz her sene markamızın üstüne katarak yürüyoruz. Yoksa başka türlü olmaz. Ben her dediğimin doğru olduğuna inanmıyorum. Her dediğim doğru olsaydı geçmişte yaptığım hatalı şeyler olmazdı. Sadece ikimiz değiiliz, biz bir ekibiz. Selim, Senem, Hakan var. Sürekli fikir alışverişindeyiz. Ekibimi mutlaka dinliyor ve o tartışma sonucunda karar veriyorum.

MURAT BOZ ÜSTSÜZ POZ VERDİ -FOTO GALERİ-

Kıskanan kötülük yapmak isteyen çıkmıyor mu?
Biz Eliz’le senelerdir birlikteyiz ve sosyal medyadan da takip ettiğim kadarıyla onlar da benim sevdiğim insanı seviyor, benim mutluluğumla mutlu oluyorlar. Artık devir değişti. Benim mutlu olmamdan mutlu oluyorlar. Zaten ilk günden itibaren gazetecilerin karşısına el ele çıktık, gizlenmedik.

İşle özel hayatınızı ayırmak zor olmuyor mu? Evin kapısından girdiğinizde iş dışarda kalıyor mu?
O sorun bizim hayatımızdan çıkalı çok oldu. Bu ayrım doğası gereği kendi kendine oluştu. Biz burada işle ilgili tartışırken eve gidince gayet mutlu biçimde hayatımıza devam edebiliyoruz. İkisini çok güzel arıyoruz. İşten dolayı tartıştığımız konu evde devam etmiyor. Herhalde bunu yapabilen nadir kişileriz. Zor tabii.

Bu kadar şöhret, yakışıklılık ve ilgi varken Eliz Hanım’dan başka biriyle aşk dedikodunuzun bile çıkmaması da nadir görülen bir şey... Biz mi atladık yoksa?
Yok duyamazdınız da zaten. Olmadı öyle bir şey.

Peki hiç göz de mi kaymıyor başka birine?
Ben doyumu müzikle ve aşkla yaşayan biriyim. Tek eşliyim ve aşkta doyan biriyim. Konsantrasyanım tamamen müzik ve yaptığım işe yönelik durumda. Zaten sevdiğim bir kadın var hayatımda. Bir erkek daha ne ister ki? Mutlu bir birlikteliğimiz var zaten öyle bir arayışım da hiç olmadı. Eğer kafada başkasına bir his bir duygu oluşursa oturup konuşup bitirebiliriz. Bizim öyle bir ilişki tarzımız var ki medeni bir şekilde ayrılırız öyle bir şey asla yok.

Bahsettiğiniz his duygusal his mi yoksa cinsel istek mi?
Duygudan bahsediyorum, cinsel bir dürtüden değil. Birine başka bir duygular beslemeye başlarsam bunu oturup konuşmalıyım. Bunu yapmazsam yanlış olur.


’Aldatıldığım için sadece karşı tarafı suçlamak bana yakışmaz’

Bu kadar istikrarlı beraberlik yaşarken baba olma hisi yok mu?
Ben çocukları çok seven biriyim. Eliz’in kardeşleri var, tapıyorum onlara. Kısa vadede öyle bir düşüncemiz yok. Ama çocuk istiyoruz onu net söyleyebilirim.

Çocuk için evli olmak şart mı?
Şart değil tabii ki ama şöyle bir düşüncem var; eskiden farklı düşünüyordum ama olgunlaştıkça düşüncem değişti. Çocuk için evlilik olursa fena olmaz. Evlilik kötü bir şey değil çünkü. Çocuk yapmak için kesin evlilik olmalı fikrim yok ama şu an ben evlilik olmalı diye düşünüyorum.

Bir kere aldatıldım demişsin. Nasıl tepki verdin öğrenince?
Hoş bir şey değil tabii. Ona ben yeni bir parantez açayım. Yanlış anlaşılmasın. Her şeyin bir nedeni var. Kendinizi karşı tarafa his olarak yanlış antamışsınızdır. Ben bütün ilişkilerimde çok mutluydum, hepsini pozitif olarak anıyorum ve hepsine teşekkür ediyorum. Hayatımda öyle bir şey olmuş olabilir ama sadece karşı tarafı suçlamak bana yakışmaz, hepsi geçti gitti önümüze bakıyoruz.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

MURAT BOZ VE OĞUZ BERKAY FİDAN’IN MÜTHİŞ DÜETİ.. VİDEO

MURAT BOZ’UN O KİLOLU HALLERİ.. FOTO GALERİ

MURAT BOZ PARAF REKLAM FİLMİ.. VİDEO

MURAT BOZ ’UN BOZULDUĞU O AN.. VİDEO

MURAT BOZ VE YARIŞMACI’DAN SEKSİ DANS.. VİDEO

MURAT BOZ YARIŞMACIYA ASILDI.. VİDEO