Abone Ol

Ensest skandalında flaş gelişme: Murat Başoğlu Yunanistan'a kaçtı

Öz yeğeniyle ilişki yaşadığı ortaya çıkan Murat Başoğlu, rezaletin tüm detaylarının ortaya saçılmasından sonra çareyi kaçmakta buldu.

Ensest skandalında flaş gelişme: Murat Başoğlu Yunanistan'a kaçtı

Skandalın açığa çıktığı ilk günden beri Bodrum’daki evinden ayrılmayan ünlü sunucu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla birlikte yaşamaya devam ediyordu.

Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması, ensest ilişkinin ayrıntılarının tüm Türkiye tarafından öğrenilmesinin ardından büyük baskı altına girdi.

Bugün Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Başsavcılık soruşturma başlatmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı: ““Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.”..

İşte bu gelişmenin ardından Murat Başoğlu bugün Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a kaçan Başoğlu, konuya yönelik Sözcü’nün sorularını yanıtsız bıraktı ve her zaman olduğu gibi yalanladı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen Sözcü muhabirine “Gereken açıklamayı avukatım yapacak” demekle yetindi.