Abone Ol

Multinet Genel Müdürlüğünü Şişli'ye taşıdı!!! İşte yeni adresi!

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. 10.000'i aşkın kurumsal müşterisine daha iyi hizmet verebilmek için İstanbul'daki Genel Müdürlüğü'nü Şişli'deki yeni binasına taşıdı.

Multinet Genel Müdürlüğünü Şişli'ye taşıdı!!! İşte yeni...

Multinet, her geçen gün ürün ve hizmet çeşitliliğine bir yenisini eklerken ekibini de günden güne büyütüyor. 1999 yılından bu yana Dedeman İşhanı'nda hizmet veren Multinet, Temmuz ayından itibaren Şişli Fulya Mahallesi'ndeki Multinet Plaza'da hizmet vermeye başladı. Multinet bu sayede; Multicar, Multicell ve Giftcard gibi grup şirketlerini de aynı çatı altında topladı.

Multinet Plaza 10.000 m2'lik kapalı alana ve 150 araç kapasiteli otoparka sahip. 8 kattan oluşan binada 260 Multinet çalışanı hizmet veriyor.

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş.'nin İstanbul'daki Genel Müdürlüğü haricinde, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve Adana'da da bölge müdürlükleri bulunuyor. Multinet; Restonet, Otelnet, Petronet, Vendinet ve Passnet gibi akıllı kart teknolojisi ürünleri ile şirketlere kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında farklı çözümler sunuyor.

Multinet'in yeni adres ve telefon bilgileri aşağıda:

Adres:

Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sokak

Multinet Plaza No:12 34394 Şişli İstanbul