Abone Ol

Muharrem İnce'nin Sadullah Ergin'i yerin dibine soktuğu görüntüler yeniden gündem oldu

2013 yılındaki 4. Yargı Paketinin Meclis mesaisinde, Silivri’deki FETÖ mahkemelerinde Ergenekon ve Balyoz kumpaslarından yargılanan vatanseverlere destek için gelen on binlerce insan polis ve jandarmanın sert müdahalesine uğramıştı.

Muharrem İnce'nin Sadullah Ergin'i yerin dibine soktuğu görüntüler yeniden gündem oldu

Veryansıntv'nin haberine göre, Dışarıda yaşanan zorbalık, milletvekillerinin de yer aldığı duruşma salonunda da gerginliklere neden olmuştu. CHP’li Ali Özgündüz ve Muharrem İnce de o gün duruşma salonundaydı.

Silivri’de yaşanan gerginlik, devam eden günlerde Meclis’e de taşınmıştı. CHP’li Ali Özgündüz ve Muharrem İnce, Silivri’deki uygulamalara sert tepki gösterince, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, FETÖ mahkemelerine sahip çıkmış, mahkeme salonu önünde eylem yapan vatandaşları zorbalıkla suçlamıştı.

Tartışma devam edince Muharrem İnce’nin daha da sertleşerek AKP sıralarına “Bi sus be Allah’ın cezası adam” diye seslenmesi gündem olmuştu. Sadullah Ergin’in Deva Partisi kontenjanından CHP listesi içinde milletvekili adayı gösterilmesi, o görüntüleri yeniden hatırlattı. İşte Meclis’teki o anlar…