Abone Ol

Muharrem İnce A Haber muhabirini fırçaladı

Memleket Hareketi kapsamında Sivas’tan başlayarak tüm illeri gezecek olan CHP’li Muharrem İnce, Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki bir restoranda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Muharrem İnce A Haber muhabirini fırçaladı

Memleket Hareketi kapsamında Sivas’tan başlayarak tüm illeri gezecek olan eski CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, bugün Kocaeli’ye geldi.

Basın toplantısında Muharrem İnce ittifaklara ilişkin açıklama yaptığı sırada A Haber muhabirine tepki gösterdi. İnce, “Taa ağzıma sokacaksın arkadaş yahu! Ben geri geliyorum sen uzatıyorsun yaa!” dedi.

Basın toplantısında kendisine mikrofonu oldukça yakın tutan A Haber muhabirine İnce, “Biraz aşağıya indirir misin onu? Taa ağzıma sokacaksın arkadaş yahu! Ben geri geliyorum sen uzatıyorsun yaa!” dedi.

Mustafa Sarıgül’ün parti kuracağıyla ilgili söylentilerin sorulması üzerine İnce, “Bilmiyorum. Bizim kendisiyle bir bağlantımız yok. Memleket Hareketi olarak bizim kurucular kurulundaki arkadaşlarımızın hepsi bellidir. Yakın zamanda, 29 Ekim’de manifestomuzu yazmaya başlayacağız. Nerede olacağımızı basın ile paylaşacağız. Kurucular kurulundaki bütün arkadaşlarımız da orada olacaklar.

Manifestomuz bitince anlatacağız. Milletin karşısına çıkacağız ve bizim ne olacağımıza millet karar verecek. Sonunda bakalım millet bize ne diyecek. 81 vilayeti bir gezelim. Büyük ilçeleri bir gezelim. Sokaklarında dolaşalım, tarlalarında gezelim, fabrikalarına gidelim. Millet bize ne derse, biz de ona göre davranacağız” diye konuştu.