Abone Ol

Muharrem İnce oy oranını canlı yayında açıkladı! En az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. 'Kılıçdaroğlu tarafından Millet İttifakı'na davet edildiniz mi?' sorusuna yanıt veren Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin oy oranını da açıkladı. İnce, "Kılıçdaroğlu ile yeniden görüşecek misiniz?" sorusuna ise "Bilmiyorum öyle bir planlama yok" yanıtını verdi.

Muharrem İnce oy oranını canlı yayında açıkladı! En az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla gerçekleştirdikleri zirvenin ardından tv100 ekranlarında Ece Üner'in konuğu oldu. İnce canlı yayında kritik görüşmeyle ilgili açıklamalar yaptı.

 İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Eski günlerden bahsettik, seçim gününü konuştuk, depremi konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibindeki değerli arkadaşlar benim konuşmadığım arkadaşlar değil. Hatta bugün sohbetimizde kendisi de söyledi, dedi sen benden çok daha önce CHP'liydin, il başkanıydın dedi. Ben bürokrattım dedi. Onlar benim eski arkadaşlarım.

Deprem bölgesi ile ilgili görüşlerimizi anlattık. Sayın Kılıçdaroğlu bu konuda bir kanun teklifi hazırladıklarını söyledi. Onun ayrıntılarını anlattı. Ben de ilk günden beri deprem bölgesinde olduğumu, askerin kışladan geç çıktığını, köylerin ihmal edildiğini ve izlenimlerimi anlattım. Seçim güvenliğini konuştuk. Bu konuda ciddi çalışmaları olduğunu söyledi. Sandıklar konusunda görüşlerimi paylaştım. Ağırlıklı olarak bunları konuştuk.