Abone Ol

Muharrem İnce: Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Nevşehir'de halka hitap etti.

Muharrem İnce: Senin apoletlerini sökmezsem....

Erdoğan'nın kendisini eleştirdiği konuşmada Erdoğan'ı alkışlayan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i hatırlatan İnce 'Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları:

Erdoğan Malatya’da beni eleştiriyor. Çok normal beni eleştirebilir. O beni eleştirirken masalardan birinde bir general oturuyor. O da partililerle birlikte beni alkışlıyor. Disiplin kanunu ne diyor. Bir asker siyasi faaliyetlere katılırsa görevden alınır. Ben ziyaret ettim diye dekanı görevden aldılar o komutan niye görevde.

Allah’ın izni milletimin isteği ile cumhurbaşkanı olursam ilk YAŞ toplantısında o komutanı emekli edeceğim. Milletin huzurunda söylüyorum senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem ince değilim.

Üçte biriniz ilk okul mezunu Fethullah Gülen’in emrine girmiştiniz şimdi bazılarınız da Recep Tayyip Erdoğan’ın emrine girmişsiniz.

Benim cumhurbaşkanlığımda ben muhalefet liderini eleştirdiğimde hiç bir general beni alkışlamayacak. Bu müsaade etmeyeceğim.

Aslında her eve bir Binali Yıldırım lazım. Dün sen ‘FETÖ’yü getirecek misin, getirmeyecek misin’ demiş. Demek ki Binali Yıldırım da kazanacağıma inanmış. Sizinle benim aramda bir fark var Siz FETÖ’nün ayağına gidersiniz. Ben ayağıma getiririm.