Abone Ol

İnce: Keşke Mecliste Olsaydım da Fuat Oktay'a Haddini Bildirseydim

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın Meclis’teki tavrını eleştiren İnce, “Atanmış bir memur geldi. 600 milletvekiline, Meclis Başkanı’na ayar verdi. ‘Keşke şu Meclis’te olsaydım da şunun haddini bildirseydim’ dedim” dedi.

İnce: Keşke Mecliste Olsaydım da Fuat Oktay'a Haddini Bildirseydim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin 58 il başkanı ve ilçe başkanlarıyla Ankara’da düzenlenen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. İnce burada yaptığı konuşmada, ekonomiden, tarıma, TBMM Bütçe görüşmelerinden çok maaşlı eski vekillere kadar birçok konuya değindi.

TBMM Bütçe görüşmelerine yönelik eleştirilerine devam eden İnce, “Atanmış bir memur geldi. Cumhurbaşkanı yardımcısı. Milletten oy almamış bir memur. 600 milletvekiline, meclis başkanına ayar verdi. 3 senedir milletvekili değilim, o cumhurbaşkanı yardımcısı milletvekillerine ayar verdiğinde keşke şu mecliste olsaydım dedim. Bir kez dedim 3,5 senede. Keşke şu mecliste olsaydım da şunun haddini bildirseydim. Bu düzenin adı demokrasicilik oyunudur. Bu düzeni yıkacağız” dedi. İnce, “Biz farklı şeyler konuşacağız. İklim değişikliği, mavi yeşil politikaları konuşacağız. Biz Türkiye’de gençlere güzel hayaller kurduran bir parti olacağız” diyerek sözlerine devam etti.