Abone Ol

Muhalefetin 6'lı Masasında Flaş İddia: 2 Parti Ayrılabilir

6'lı masayla ilgili haberie göre, Gültekin Uysal'ın açıklamaları sonrası başlayan gerilim henüz çözülmedi. Demokrat Parti liderini , Davutoğlu ve Babacan'ı hedef aldığı iddia edilen sözleri sonrası başlayan krizin sürdüğü belirtilirken, iki partinin yol ayrımında olduğu iddia edildi.

Muhalefetin 6'lı Masasında Flaş İddia: 2 Parti Ayrılabilir

Son dakika haberine göre muhalefet partilerinin oluşturduğu 6'lı masayla ilgili çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı ve Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ı hedef gösterdiği iddia edilen açıklamaları sonrası başlayan kriz henüz aşılamadı. Uysal, iki lideri ziyaret etse de, Davutoğlu ile Babacan'ın yüz ifadeleri dikkat çekti. Öte yandan iki partinin, masadan ayrılabileceği de öne sürüldü...

CHP öncülüğünde toplanan 6 muhalefet partisi 24 Nisan’da Demokrat Parti ev sahipliğinde 3’üncü kez bir araya gelecek. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın DEVA ve Gelecek Partisi Genel Başkanlarına yönelik açıklamasının ardından muhalefet cephesinde sular durulmadı. Uysal’ın Babacan ve Davutoğlu’na yaptığı ziyaretlerde servis edilen fotoğraflarda iki genel başkanın soğuk yüz ifadeleri dikkat çekti. Yenişafak'ta yer alan habere göre, kulislerde, pazar günü yapılacak olan görüşmenin bu nedenle sert geçeceği konuşuluyor. Hatta DEVA ve Gelecek Partilerinin ittifak çatısı altında yer almayacağı yorumları yapılıyor.