Abone Ol

Muhalefeti silahla tehdit eden kişinin Nihat Hatipoğlu ile ilişkisi ne?

Muhalefet partilerini ölümle tehdit eden Ömer Kenan Erdoğan'ın Nihat Hatipoğlu'nun rektörü olduğu Gaziantep İslam İlim ve Teknoloji Üniversitesinde çalıştığı ortaya çıktı.

Muhalefeti silahla tehdit eden kişinin Nihat Hatipoğlu ile ilişkisi ne?

Uzun namlulu silah fotoğrafı paylaşarak muhalefet partilerini ölümle tehdit eden Ömer Kenan Erdoğan'ın ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun rektörü olduğu Gaziantep İslam İlim ve Teknoloji Üniversitesinde çalıştığı ortaya çıktı.

Erdoğan üniversiteye gönderdiği ihtarnameyle 2 yıldan fazladır üniversitede kayıtsız çalıştığını belirterek alacaklarını istedi.

KRT'den Çağdaş Ulus'un haberine göre;

Gaziantep Şahinbey Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görevli Ömer Kenan Erdoğan, 6 Mayıs’ta paylaştığı silah fotoğrafıyla CHP, HDP ve DİSK için “vatan haini” ifadesini kullandı.

"ÇARE BEYAZ TOROS"

90’lı yıllarda Güneydoğu’daki faili meçhul cinayetlerin sembolü haline gelen beyaz toroslara da atıfta bulunan Erdoğan, silah fotoğrafının altına "çare beyaz toros” yazdı.

Gelen tepkiler üzerine Gaziantep Valiliği, "Şahsın vefa destek grubu ile ilişiği kesilmiş, hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.” açıklamasında bulundu ama Erdoğan’ın hangi kurumda görev aldığı açıklanmadı.

6 AY SONRA ÜNİVERSİTEYE NOTERDEN İHTARNAME

Bu defa Ömer Kenan Erdoğan’ın ismi ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun rektörü olduğu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesine noter aracılığıyla gönderdiği ihtarnameyle gündeme geldi.

Erdoğan, avukatı aracılığıyla gönderdiği ihtarnamde 2 yıldan fazladır sigortasız ve kayıtsız çalıştığını belirterek haklarını talep etti.