Abone Ol

Muğla'da Alevlerin İçerisinden Çıkan Vatandaşın Görüntüleri Gündem Oldu

Muğla'nın Marmaris ile Köyceğiz ilçelerindeki orman yangınları rüzgarın da etkisiyle 8 mahalleye daha yayılırken, bir televizyon kanalının bölgeden yaptığı canlı yayın sırasında dikkat çeken anlar yaşandı.

Muğla'da Alevlerin İçerisinden Çıkan Vatandaşın Görüntüleri Gündem Oldu

Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda 5 gün önce çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ve Orhaniye mahallelerinde de etkili oldu. Ekipler, yangını kontrol altında tutmak için gece boyunca karadan çalışmasını sürdürdü.

HELİKOPTER VE UÇAKLAR YANGINLARA HAVADAN MÜDAHALE EDİYOR

Sabahın ilk ışıklarıyla 2 ilçede de hava araçları çalışmalara yeniden başladı. Bölgeye sevk edilen helikopterler ile uçaklar yangınlara havadan müdahale ediyor.

CANLI YAYINA DAMGA VURAN GÖRÜNTÜ

Basın mensuplarının da yakından takip ettiği yangınlar sırasında ise dikkat çeken bir olay yaşandı. TVNET televizyonlarından yapılan canlı yayında bir anda alevlerin içinden çıkan vatandaşın görüntüsü kameralara yansıdı. Görüntülerde alevlerin arasından çıkıp yayın ekibine doğru hareket eden yaralıya iki kişinin ilk müdahale anları yer alıyor.