Abone Ol

Müge Anlı'nın programındaki Avukat Rahmi Özkan'ın acı günü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tanınan Av. Rahmi Özkan'ın torunu Deha Uğur'un hayatını kaybettiğini öğrenildi.

Müge Anlı'nın programındaki Avukat Rahmi Özkan'ın acı günü

Onur Akay, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tanınan Av. Rahmi Özkan'ın torunu Reha Uğur'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, "Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tanınan ünlü avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur, çok küçük yaşta hayatını kaybetti." dedi.

Akay, "Rahmi Özkan ve ailesine başsağlığı dilerim. Nur içinde yatsın inşallah." diye yazdı.

Rahmi Özkan’la telefonda konuştuğunu dile getiren Akay, “Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tanınan ünlü avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur, çok küçük yaşta hayatını kaybetti. Rahmi Bey'le telefonda konuştum acısı çok büyük 13 yaşındaki toruuu Deha'ya akciğer kanseri teşhisi konulmuş ve maalesef minik Deha'yı bugün kaybetmişler.''

''Ayrıca Müge Anlı ve Arif Verimli'nin de çok üzgün olduğunu öğrendim. Cenazesi, 22 Aralık Pazar günü öğlen namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir. Rahmi Özkan ve ailesine başsağlığı dilerim. Nur içinde yatsın inşallah.” ifadelerini kullandı.

TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları'ndan paylaşılan başsağlığı mesajında, "8. sınıf öğrencilerimizden Deha Uğur Özkan'ı uzun bir tedavi süreci sonrası kaybettik. Deha'mıza Allah'tan rahmet, kederli Özkan ve TED İstanbul Koleji ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

acunn.com