Abone Ol

Müge Anlı'dan yardım isteyen Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu’na davet

Sanatçı Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık'a röportaj verdi. Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı yakında tüm Türkiye o ismi öğrenecek. Annemi bulmak için de Müge Anlı'dan yardım istiyorum" dedi. Müge Anlı'dan, Duygu Nebioğlu'na cevap geldi.

Müge Anlı'dan yardım isteyen Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu’na davet

Duygu Nebioğlu, usta sanatçı hakkında babalık davası açmış ve yapılan DNA testi sonrasında Akpınar'ın kızı olduğu anlaşılmıştı.

 

Son röportajında annesinden de bahseden Nebioğlu, "Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri görüşmüyorum. Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum. Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum” demişti.

 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, Duygu Nebioğlu'nun çağrısını yanıtsız bırakmadı.

 Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık'ın, Duygu Nebioğlu ile yaptığı röportajı Instagram hesabında paylaşan Anlı, "Herkese kapımız açık her zaman bekleriz" ifadelerini kullandı.