Abone Ol

Müge Anlı'dan flaş Aleyna Çakır açıklaması: Bırakırsam namussuzluk olur..

Müge Anlı sosyal medyadaki eleştirilere yanıt verdi. ATV'de yayınlanan programında konuşan Müge Anlı sözlerimin arkasındayım dedi

Müge Anlı'dan flaş Aleyna Çakır açıklaması: Bırakırsam namussuzluk olur..

Müge Anlı da sosyal medyadaki eleştirilere yanıt verdi. ATV'de yayınlanan programında konuşan Müge Anlı, şunları söyledi:

"Arkadaşlar ben her zaman söylüyorum, bu programı beraber yapıyoruz. Benim yapabileceğim daha ne kaldı. Herkes geldi, bildiklerini anlattı. Soruşturmalar yürütülüyor. Aile de burada.

Ben adalete güveniyorum, güvenmek zorundayım. Ama kendimi de anlatmak istiyorum. Daha ne yapılsın. Bıraktık sanmayın, başka bir ifade geliyor, aile tekrar geliyor. Bunu savcı değerlendirir.

Bunun kararını ne ben ne siz verebilirsiniz. Buraya bağlanıp konuşmaktan korkanların da bilgilerini ilettim. Ben Gülay Hanım’ın ailesine de sesleniyorum. Siz de bu işin peşini bırakmayın.

İster burada ister başka yerde. Dediğim gibi ben bekliyorum. Siz benim arkamda olduğunu müddetçe ben de bu olayın arkasındayım. Aleyna olayının diğer konulardan farkı yoktu ki?

İnanın bu böyle değil, ben üç dosyanın da aynı işlenmesini isterim ama bu savcının kararı. Bekleyeceğiz, beklemek zorundayız.

İşte o açıklama