Abone Ol

Müge Anlı'da şok: Kanser hastası yengesinin 300 bin lirasını harcadı, ismini de Ezel Bayraktar yaptı

Kanser hastası yengesinin 300 bin liralık tedavi parasını  pahalı kıyafetler, lüks yaşam ve estetik için harcayan Ömer Can Aslanhan’ın, adını da ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Ezel" dizisinde canlandırdığı karaterin ismi olan, "Ezel Bayraktar" olarak değiştirip oyunculuk yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 

Müge Anlı'da şok: Kanser hastası yengesinin 300 bin lirasını harcadı, ismini de Ezel Bayraktar yaptı

atv'de yayınlanan, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Ezel Bayraktar, programda yaptığı savunmada adını ve soyadını, "ailesi uyuşturucu sattığı ve aynı soyadı taşımak istemediği" için değiştirdiğini iddia ederek, "parayı, dizilerde başrol alırsam öderim" dedi. 

Ağabeyinin evini sattırdıktan sonra kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp giden Ömer Can Aslanhan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Canlı yayında abisi ve yengesiyle yüzleşen Ömer Can Aslanhan, yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı harcadığını itiraf etti. Ömer Can Aslanhan, abisinin parayı yengesinden kaçırmak için kendisine verdiğini iddia etti. 

Dizilerde oyunculuk yapan Aslanhan’ın mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar karakterinin ismini aldığı ortaya çıktı.

Güveni kötüye kullanmak üzerine suç kaydı olduğu öğrenilen ve kendisini çevresindekilere mühendis veya mimar olarak tanıtan Ezel Bayraktar, “Parayı ihtiyacım için kullandım. Evimden işimden oldum bu yüzden kullandım parayı. Çarçur ettim. Oyunculuk için yatırım yaptım. Günde 5-10 bin harcadım” sözleriyle stüdyodakileri çileden çıkardı.

Tedavi parasını alıp ortadan kaybolan Ömer'e seslenen Tuğba Aslanhan, "Kanser olmasaydım bu parayla tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Ancak şimdi kanser tedavim için kullanılacaktı. Bu kişi hem sağlığımı, hem de hayallerimi çaldı. İnsan insana bunu yapar mı?'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Aslanhan da seyyar satıcılık ve köfte satarak geçimlerini sağladığını, tedavi için evlerini sattıklarını bu parayı da güvendiği için kardeşine verdiğini söyledi. 5 aydır kardeşi Ömer'e ulaşamadıklarını belirten Mehmet Aslanhan, 'paramızı ver'' dedi.

Müge Anlı, "bayağı süslü püslü birisin" diye konuşunca, Ezel Bayraktar,  ''Evet karakterim böyle, projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var, yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim. Adımı da soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soy ismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum'' ifadesini kullandı.