Abone Ol

Müge Anlı'da Büyük Rezalet! Sansürsüz Görüntüler Sızdı

Müge Anlı'nın mayıs ayında yayınlanan bir bölümünde şüpheli bir kayıp olayı araştırılırken taraflar canlı yayında karşı karşıya gelmiş ve "kadın pazarlığı yapıldığı" iddiası üzerine tartışmıştı. O tartışmanın yayınlanmayan sansürsüz görüntüleri basına sızdı.

Müge Anlı'da Büyük Rezalet! Sansürsüz Görüntüler Sızdı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kayıp Lütfiye Gündüz olayında hiç yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı. Programın mayıs ayında çekilen görüntülerinde "kadın pazarlığı yaptığı" iddiası üzerine tartışan taraflar, birbirine küfürler yağdırıyor.

SANSÜRSÜZ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Canlı yayında küfürler biplenirken o anların sansürsüz hali de reji tarafından basına sızdırıldı. Görüntüde yayına katılan konukların birbirlerine ağır hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu görülüyor.

Medyaradar'ın haberine göre, görüntüde "Kadın köpekleri sizsiniz" diye başlayan tartışmada araya giren Müge Anlı, küfür ve hakaretler savuran tarafları sakinleştirmeye çalışıyor.

LÜTFİYE GÜNDÜZ OLAYINDA NE OLMUŞTU

2013 senesinde kaybolan Lütfiye Gündüz'ün şüpheli kaybı sonrasında Lütfiye Gündüz'ün Lütfiye Gündüz'ün kocası Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah karşı karşıya gelmişti. 8 yıldır kayıp olan Lütfiye Gündüz hakkında fuhuş soruşturması açıldığı ortaya çıkmıştı. Bu durumun üzerine, koca Duran Özdemir'in "Laf söz dinlemezdi hiç, engel olamadım" demesi herkesi şaşkına çevirmişti.

Bunun üzerine sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah, "Sen adam değil misin, karına nasıl sahip çıkamıyorsun" diyerek tepki göstermişti. Bu sözler ise üzerine stüdyoda gerginlik yaşanmıştı. Canlı yayında konuşan Nurullah ise Lütfiye ile aralarında abla-kardeş ilişkisi dışında bir ilişki olmadığını Duran'ın yalan söylediğini dile getirmişti.