Abone Ol

Müge Anlı Serkan Kıyak olayı nedir? Serkan Kıyak kimdir?

Müge Anlı, yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile tatlı sert programını sunmaktadır. Eşi Z. Kıyak'ın anneannesini ve çocuğunu da bırakarak pideciye kaçtığını öğrenen Müge Anlı Serkan Kıyak olayı nedir? Serkan Kıyak kimdir?

Müge Anlı Serkan Kıyak olayı nedir? Serkan Kıyak kimdir?

Müge Anlı Serkan Kıyak olayı nedir? Serkan Kıyak kimdir? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.

Cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı Serkan Kıyak olayı nedir? Serkan Kıyak kimdir? - Resim: 1Müge Anlı'da Karısı Pideciye Kaçan Serkan Kıyak İntihar Etti

MÜGE ANLI SERKAN KIYAK OLAYI NEDİR?

2 çocuk annesi Z. Kıyak'a 4 gündür ulaşılamamasının ardından eşi Serkan Kıyak canlı yayına konuk olmuştu. 22 yaşında olan Kıyak'ın anneannesinin bakım kartını da alarak gittiği belirtildi.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Serkan Kıyak, evliliğinin ikinci yılında eşi tarafından terk edildi. Serkan Kıyak, eşi Z. Kıyak'ın canlı yayına bağlanmasının ardından sinir krizi geçirdi. Bir çocuk sahibi çiftin evliliği bitme noktasına gelirken Z. Kıyak, Pideci Gökhan'la birlikte olduğunu açıkladı.

Karısının canlı yayındaki açıklamalarından sonra sinir krizi geçiren Serkan Kıyak, stüdyodan güçlükle çıkarıldı. Kendisini yerlere atarak gözyaşı döken genç adam, "Çocuğum, benim gibi annesiz büyümesin" diyerek ağladı. Z. Kıyak'ın kendisini daha önce beş kez aldattığını dile getiren Serkan Kıyak, "Daha önceki hatalarını affettim. Bunu da affederim, yeter ki gel" diye konuştu.

Z. Kıyak ise kocasına dair içinde bir sevgi kalmadığını söyleyerek Pideci Gökhan'la yaşamaya devam edeceğini ifade etti. Bir çocuk annesi kadın, "Ben seni sildim. Rahatım yerinde. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Ailemi de sildim, onlarla da görüşmeyeceğim. Annem, anneannem kimse umurumda değil" dedi.