Abone Ol

Müge Anlı canlı yayınında annesinin babasını nasıl zehirlediğini anlattı!

Müge Anlı Manisalı çiftçi Sezai Harman'ın ölümü hakkında kızı Eda Ünlükoç'u dinledi. Babasının zehirlenerek öldürüldüğünü ifade eden Ünlükoç, Türkiye'nin gündemine oturan Sezai Harman cinayetini itiraf etti.

Müge Anlı canlı yayınında annesinin babasını nasıl zehirlediğini anlattı!

Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmesi olarak babasının zehirlenerek öldürüldüğü şüphesinde olduğunu belirten Eda Ünlükoç, tüm bildiklerini anlattı.

Sezai Harman'ın kızı Eda Ünlükoç, "Zaten babama diyordu 'seni zehirleyeceğim' diye. Bir gün yemek yerken yine münakaşa oldu, 'hiçbir şey yapamazsam arabasının frenini keseceğim' dedi." şeklinde konuştu.

Eda Ünlükoç'un bu sözleri üzerine araya giren Müge Anlı, "Bence sen daha fazlasını biliyorsun Eda" dedi. Anlı'nın ısrarı sonrasında Eda Ünlükoç, "Biliyorum ama söylemek çok zor benim için." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Eda Ünlükoç Müge Anlı canlı yayınında gözyaşları içinde tüm bildiklerini anlattı. İşte Eda Ünlükoç'un açıklamaları…

"ANNEM 'BASTIM ŞIRINGAYI' DEDİ"

İşte Ünlükoç'un açıklamaları;

"O gün yine "arabanın frenini keseceğim" gibi sözler söylüyordu. Hastaneden geldikten sonra anneme ağzından laf almak için 'sen daha önce neden zehirlemedin, nasıl yaptın?' dedim. Annem de 'bastım şırıngayı, bastım şırıngayı' dedi. Bunu 1. Zehirlenmesinin ardından söyledi. Ben de çıktım gittim evden.

Babam biliyordu zehirlendiğin. Babam, 'Bana yaptı, hap kattı. Tatlı sevdiğimi biliyor kahvaltıda bile bir tabak tatlı getiriyor. Bana kafan dönmüyor mu, hastalanmıyor musun? diye soruyordu" demişti." seklinde konuştu..

Müge Anlı araya girerek "Yani babanın ilk hastaneye gidişinde nedeninin zehirlenme olduğunu biliyordunuz?" dedi.

Eda Ünlükolç, "Biliyorduk. Ben de, kendisi de ablamlar da. Herkes biliyordu. Kaç kere söyledim" ifadelerini kullandı.

"ANNEM BİZİ İNANDIRDI"

Annesinin babasını zehirlediğini tüm çevresine anlattığını söyleyen Sezai Harman'ın kızı Eda Ünlükoç, "Annem 'ben hastayım nasıl yapacağım' diyerek köylüyü ve bizi inandırdı. Bir şey yapamadık. " dedi.

Sezai Harman'ın kızı Eda Ünlükoç açıklamalarına şöyle devam etti;

"Ben bunları babama da anlattım. Babam da 'bir daha yapmaz, utandır bir kere' dedi. Herkes biliyordu annemin babamı zehirlediğini."