Abone Ol

Müge Anlı 27 yıl sonra ailesini buldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Taner Karadaş'ın hikayesi bugün herkesi gözyaşlarına boğdu.

Müge Anlı 27 yıl sonra ailesini buldu!

Karadaş ailesinin 4. çocuğu olarak dünyaya gelen Şenol Karadaş Nevruz bayramında konvoyda kaybolunca hayatı ile birlikte adı da değişti. Kendi adını bile söylemekte güçlük çeken Şenol adının Taner olduğunu söyledi. Devlet Taner'e sahip çıktı, büyüttü ve devlet memuru yaptı, 27 yıllık hasret bitti, Müge Anlı Taner'i ailesiyle buluşturdu.

27 yıl önce sokakta kaybolan küçük Taner ailesini bulmak için Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı aileyi çok kısa sürede bulmasına rağmen anne ve babası Taner bizim çocuğumuz değil diyerek geçen hafta programı terk etmişti. Bunun üzerine Taner yasal hakkını kullanarak DNA testi talep etti. Bugün DNA testi sonuçları canlı yayında açıklandı ve Taner Karadaş ailesinin çocuğu çıktı.

Müge Anlı 27 yıl sonra ailesini buldu! - Resim: 1

Müge Anlı ailenin soğukluğu karşısında şoke oldu. Anne ve babanın bir türlü durumu sindiremediği gözlenirken ailenin diğer fertleri ise Taner'i (Şenol'u) kucaklamak için stüdyoya adeta akın etti. Müge Anlı'ya gelen mesajlarda anne ve babanın bir kez bile Taner'e sarılmayışı büyük tepki çekti. Doktor Arif Verimli ise annenin şu an bir şok yaşadığını bu kayıp olayını bilinç altında yok saydığı için şu an durumu kabullenmekte zorlandığını ifade etti.

Taner'in komşuları ve çocukluk arkadaşı Taner (Taner kaybolduğunda yetkililere kendi adını değil de arkadaşı Taner'in adını vermiş meğer) de stüdyoya gelerek Taner'i kucakladılar.

Ailenin soğuk duruşu karşısında Çanakkale'de devlet memurluğu yapan Taner'e Müge Anlı, kimse olmasa da ben senin Çanakkale'de de yuvanı kurarım diyerek sarıldı.

Programaİstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da programı izlediğini belirten bir mesaj atarak katıldı ve Taner'in gerekirse ve isterlerse İstanbul'a tayini için ne lazımsa yapılacağını bildirdi. Taner ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamak istediğini belirtti.
Taner'in askerde olan küçük kardeşi Emrecan'a çok benzediğini belirten kuzenleri programın ilk gününden beri Taner'in onların akrabası olduğunu da söylemişlerdi.