Abone Ol

"Muazzez Ersoy beni Fatih Gökşen ile aldattı!!!" Eski koca İsmet Özhan'dan şok iddia!!!

İsmet Özhan, eski eşi Muazzez Ersoy'un GS'li yönetici Fatih Gökşen'le ilişkisinin evliyken başladığını öne sürdü.

"Muazzez Ersoy beni Fatih Gökşen ile aldattı!!!" Eski koca İsmet...
Şenay Düdek ile Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra" programına katılan manken İsmet Özhan, Muazzez Ersoy'la 6 yıl önce biten evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özhan, ünlü assolistle 3.5 ay süren evliliğiyle ilgili şunları söyledi:

"Yatak odamız dışında günün her anında şoförü, basın danışmanı ve hizmetçisi vardı yanımızda. 3 ay boyunca onlarla oturdum, onlarla kalktım. Nereye gitse sürekli çanta gibi beni yanında taşımak istiyordu. Ben basın toplantısı, konser gibi ortamları sevmiyordum. Kendi işlerimi yapmak istiyordum ama izin vermedi. Arkadaşlarımla görüşmem bile kavga sebebiydi. Sürekli geçmiş ilişkilerini anlatıp onlara küfürler ediyordu. İlk 1 aydan sonra bizim evliliğimiz bitmişti. Benimle evliyken Fatih Gökşen'le birlikte olmaya başladı. Boşanmak istediğimi söyleyip konuşmak istediğimde benimle konuşmadı. Bundan sonra sürekli aşağıladı, hakaretler etti. Eşyalarımı almak için gittiğimde beni eve almadı. Eşyalarımı çöp torbalarına koyup gönderdi."

İsmet Özhan, "Muazzez Ersoy ne zaman albüm çıkarsa benimle ilgili bir şeyler söylüyor. Yani beni reklam malzemesi yapıyor. Artık malzeme olmaktan bıktım usandım" diye konuştu.