Abone Ol

Moussa Sow'un Erdoğan itirafı: Kalpten etkiledi beni

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe'den gözyaşlarıyla ayrılan Senegalli yıldız futbolcu Moussa Sow, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yaptığı jesti unutamadığını söyledi. ​

Moussa Sow'un Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı

Sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak geri dönen Senegalli futbolcu Sow, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak için yola çıktığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan telefon aldığını ve bu görüşmenin kendini çok etkilediğini söyledi.

Habertürk'e konuşan yıldız futbolcunun açıklamaları şöyle;

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beni birçok kez kahvaltıya, akşam yemeğine davet etti. Gerçekten çok mutlu oldum onun bu davetlerinden. Fenerbahçe'den ayrıldığım gün de beni aradı. Gerçekten beni etkileyen, bana çok dokunan bir hareket oldu bu. Çünkü ülkenin Cumhurbaşkanı'ndan geliyor bu arama.

Bunu ilk defa söylüyorum. Fenerbahçe Stadı'ndan ayrıldığımda, ayrılmak için yola çıkmaya yakınken, arabadayken beni aramıştı. Kalpten etkiledi beni bu telefon. Türkiye'de olan tüm gelişmeleri takip ettim burada yokken. Herkesin güzel bir hayat sürmesini ve her yerde barış olmasını isteyen insanlarız sonuçta. Tek dileğimiz Türkiye gibi güzel bir ülkede kötü olayların artık yaşanmaması.”

Sarı-lacivertli formayla bu sezon 3 Süper Lig maçına çıkan (129 dakika) Sow, bir gol kaydetti.