Abone Ol

Monte Carlo'da Tarkan şov!

Türkiye'de konserleri iptal olan Tarkan, Monaco'da boy gösterdi. Megastar, Türkiye ve dünya sosyetesinin akın ettiği konserde büyüledi. Hayranları Tarkan'ın yollarına gül döktü

Monte Carlo'da Tarkan şov!

TARKAN... GALERİ

Tarkan'dan Ankara Katliamı mesajı!

Tarkan'ı geçen erkek güzeli kim?

PRENS DE HAYRAN
Monaco'yu Megastar Tarkan rüzgarı kasıp kavurdu. Geçtiğimiz sene Monte Carlo'da Sporting Summer Festivali'nin kapanış konserinde sahne alan Tarkan, gelen yoğun istek üzerine bu yıl da Salle Des Etoiles Hotel Yıldızlar Salonu'nda konser verdi. Prens Albert'in de hayranı olduğu Megastar Tarkan'ın, konserine ilgi büyüktü.

300 EURO'DAN SATILDI
Bugüne kadar Rihanna, Enrique Iglesias, Beyonce ve Santana gibi dünyanın en büyük sanatçılarını ağırlayan Monte Carlo'da Tarkan'ı dinlemeye gelenler kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Danslarıyla şov yapan Tarkan'la selfie yapmak için yarışa giren hayranları, sahneyi gül yağmuruna tuttu.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Biletlerin 300 euro'dan satıldığı konsere Türkiye'den hem sosyete hem de magazin dünyası büyük rağbet gösterdi. Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy, İdil Fırat, Feryal Gülman, Demet Sabancı Çetindoğan, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan konseri izlemek için günler öncesinden Monaco'ya gitti. Konsere katılan birçok ünlü bu sabah İstanbul'a dönerek oylarını kullanacak.

Sevgilisi Hacı Sabancı ile Monte Carlo'ya giden Özge Ulusoy, Tarkan konseri için özel bir elbise yaptırdı. Ulusoy, elbisesiyle çektiği kareyi de instagram'da paylaştı.

Monte Carlo'da Tarkan şov! - Resim: 1
Tarkan'ın hiçbir konserini kaçırmayan İdil Fırat, Monte Carlo'yu da es geçmedi. Fırat, arkadaşlarıyla birlikte konseri heyecanla izledi.

Monte Carlo'da Tarkan şov! - Resim: 2
Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile Tarkan konserini en önden izledi. Monaco'ya giden Ortaç, Tarkan'la küs olduklarını da böylelikle yalanladı.