Abone Ol

Monica'nın görülmemiş fotoğrafları ortaya çıktı

"Benim kızımın dudakları hep böyle kalındı. Ama inanın bana küçükken o kadar çirkindi ki..." Bunlar defalarca dünyanın en seksi kadını seçilen ünlü yıldızın babasının sözleri. 

Monica'nın görülmemiş fotoğrafları ortaya çıktı

50 yaşında kadroya girerek "en yaşlı James Bond kızı" unvanını kazanan Monica Bellucci'nin bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğrafları ortaya çıktı.Tam 32 yıl öncesine ait bu fotoğraflar henüz kariyerinin başındaki Bellucci'nin 89'li yıllardaki görüntüsünü gözler önüne seriyor.İtalya'nın Umbria kentindeki evinin kapılarını İngiliz Daily Mail gazetesine açtı. Bir dönem kamyon taşımacılığı şirketi sahibi olan şimdi de emekliliğin keyfini süren Pasquale Bellucci ile eşi tek çocukları Monica'nın kazandığı başarıdan son derece memnun.
Pasquale Bellucci kızının bebekken çirkin olduğunu söylüyor. Ama Monica büyüdükce gideçek güzelleşmiş ve öylesine dikkat çeker hale gelmiş ki bazen restoranlarda garsonlar ona yiyecek ikram ederlermiş.
Baba Bellucci, kızının mesleğe başlarken yüzüne estetik müdahale yaptırdığı iddialarına da ünlü yıldızın eski fotoğraflarını göstererek yanıt veriyor: "Bakın işte kanıtı. Kızımın dudakları o zamanlarda da çok kalındı."
Henüz 18 yaşındayken kuaför Piero Montanucci tarafından keşfedilen Monica Bellucci, ergenlik döneminde güzelliği yüzünden zor günler de geçirmiş.
Küçük bir kasabada büyüyen Monica Bellucci'nin "güzellik başa bela" deyişini doğrulayan o günlerini babası şöyle anlatıyor: "Monica okuldan sonra hemen eve gelirdi. Ona neden arkadaşlarıyla birlikte gezmediğini sorduğumda bana şöyle demişti:'Bir yere gittiğimizde bütün kadınlar, erkekler ve çocuklar bana bakıyor. Utanıyorum."
Babası Monicca Bellucci'ye bu duruma alışması gerektiğini söylediğini de anlatıyor.

MONİCA BELLUCCİ FOTOĞRAFLARI
Monica Bellucci'den Türk iş adamına dava
Monica Bellucci: Kaymak tabakayım
Monica Bellucci, Tarkan'la tanışmak isteyince...
Monica Bellucci'nin lezbiyen ilişkisi mi vardı?
Monica Bellucci: Yönetmen seviş derse sevişirim!