Abone Ol

Monaco Prensi'nden Sibel Can'a jest!

Sibel Can, yeni albümü için Monaco'nun görkemli şehri Monte Carlo'da objektif karşısına geçti. Can, çekim için Monaco Prensi Albert'den özel izin aldı

Monaco Prensi'nden Sibel Can'a jest!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, yeni albümünün ilk fotoğraflarını ve klibini Monte Carlo\'da çekti. Ünlü sanatçı; Prens Albert\'in şirketi SBM\'in özel izniyle Monte Carlo Casino, Hotel de Paris ve kent meydanında özel pozlar verdi.

İŞTE SİBEL CAN’IN O MUHTEŞEM EVİ -FOTO GALERİ-

JLO BİLE İZİN ALAMADI
Türk Hava Yolları Nice Genel Müdürü Erol Büyükçiçek vasıtasıyla Prens Albert\'in şirketi SBM\'in yöneticisi Lucca Allegri ve Türkiye-Ortadoğu sorumlusu Hülya Biren ile tanışan Sibel Can\'a bütün kapılar açıldı. Can; Prens\'in Türkiye\'ye hayranlığı ve sevgisi sayesinde, daha önce Jennifer Lopez\'e bile izin verilmeyen mekanlarda fotoğraf çektirdi. Prens\'in şirketi, Can için Heli Air\'e ait bir helikopter de tahsis etti. Bu mekanlarda çekim yapan ilk Türk sanatçı olan Sibel Can, normalde 30 bin Euro bedel ödemesi gerekirken hiçbir ücret ödemedi. Nur Yerlitaş\'ın tasarladığı yeni kostümünü de ilk kez burada giyen ünlü şarkıcı, çekimlerin ardından Cote d\'Azur\'da yeni aldığı evine geçti. Sibel Can, Mart ayında gerçekleşecek Gül Balosu\'na, oğlu Engincan ile birlikte Prens Albert\'in özel davetlisi olarak katılacak.

SİBEL CAN’IN YEŞİL TRANSPARAN ELBİSESİ.. FOTO GALERİ

AKÇIL\'DAN ŞARKI ALDI
Sibel Can, bayramdan sonra çıkaracağı albümü için bombaları patlatmaya devam ediyor. Fettah Can ve Cansu Kurtçu\'dan sonra Sinan Akçıl\'dan da \'O Zaman\' ve \'Hafıza\' isimli iki şarkı aldı. Tarkan\'dan da bir parça alan Can, albüm öncesi Cote d\'Azur\'da çocuklarıyla dinlenmeye devam ediyor.

Sabah / Sinan Özedincik