Abone Ol

ModaSelvim 2018 Tesettür Abiye Modelleri İle Şıklığı Yakalayın!

Özel gün ve davetlerde tercih edilen ve şık görünmeniz için sizlerle en güzel tesettür abiye modellerini buluşturuyoruz.

ModaSelvim 2018 Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür Abiye Modelleri

Özel gün ve davetlerde tercih edilen ve şık görünmeniz için sizlerle en güzel tesettür abiye modellerini buluşturuyoruz. Birbirinden özel tasarımlara sahip, farklı renk ve modellerin bulunduğu birçok tesettür abiye elbise modeli sitemizde sizleri bekliyor. Nişan, düğün ve kına gibi anlamlı günlerinize zarafet katacak abiye modellerimiz en şık şekilde sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

2017-2018 tesettür abiye modellerinde en göze çarpan detaylar arasında pelerin tasarımları bulunuyor. Varak işleme, güpür işleme ve taş desenli danteller ile süslenen pelerinli tesettür abiye elbiselerde takım dayanışması göze çarpıyor. Omuzdan aşağı bol kesim inen pelerinli tesettür abiye modellerinin yanı sıra balık abiye çeşitlerinde de koldan aşağı inen pelerin ayrıntısı sizi özel davetlerinizde ilgi odağı kılacaktır. Kapşonlu pelerin görünümü ile fantastik bir şıklığı abiye elbisenize taşıyan tasarımlar sayesinde modanın soft havasına katılabilirsiniz. Yenilikçi moda akımlarının tasarımlarına sahip tesettür abiyeler, minimal aksesuar ve elegan stilleriyle ModaSelvim’de boy göstermeye başladı.

2017 Tesettür Abiye Modası

2017 tesettür abiye modelleri hem ışıltılı hem de zarif görüntüsüyle pek çok kadının ilgisini çekiyor. Yeni tasarımların görücüye çıktığı ve farklı görünümlere öncülük eden tarzların buluştuğu online satış platformu ModaSelvim, yeni koleksiyonu ile hanımları karşılıyor.Farklı renk ve çeşitleriyle iddialı bir duruş sergileyen abiye elbiseler, dijital baskı desenleriyle de beğeni kazanmaktadır. Kadınların vazgeçilmez seçimleri haline gelen şık koleksiyonlar, ModaSelvim ayrıcalığıyla satışa sunulmaktadır.

2017 zıt tonların ayaklandığı ve moda dünyasında yeni renklerin oluştuğu bir yıl oldu. Pastel gibi soft tonların iddialı tasarımlarda kendini bulduğu bu yeni dönem aynı zamanda iddialı renklerinde günlük giyimde kendini gösterdiği bir akım başlattı. Pastel tonların abiyelerde kullanıldığı kreasyonlar sayesinde masumiyetin ve saf görünümünde güçlü bir duruş taşıdığı vurgulanmaktadır. Kadınların zarif yanını renkler aracılığı ile ön cepheye çıkaran modacılar, hazır giyim alternatiflerini de daha zengin kılmayı başardı.  Zümrüt, mor, bordo, mürdüm ve siyah pek çok iddialı renk abiye modellerinin yanı sıra tarçın, indigo, gülkurusu, gümüş ve gold tonlarıyla de soft dizayna hâkim tesettür abiyeler mevcut.

Tesettür Abiye Fiyatları

Özel davet ve etkinliklerde bayanlar, hem günün en gösterişli tasarımını üzerinde taşımak ve hem de avantajlı bir alışveriş ile bu şıklığa sahip olmak ister. ModaSelvim bayanları düşünerek birbirinden şık ve gösterişli tesettür abiye modelleri üretiyor ve hesaplı etiketler ile satışa sunuyor. Farklı renk, kumaş, desen ve modelde üretilen abiye elbiseler her bayanın zevkine hitap eden bir görünüm ile tasarlanmaktadır. Bayanlar modaselvim.com aracılığı ile aradığı Tesettür abiye modelini rahatlıkla bulabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile de istediği tasarıma sahip olabilir. Siparişleriniz ile ilgili bir probleminiz olduğunda ise, müşteri hizmetleri aracılığıyla mesai saatleri içerisinde gerekli desteği alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için tıklayınız