Abone Ol

Miss Turkey tacı elinden alınmıştı! Acun Ilıcalı'yla ilişki yaşadığı iddia edilen Itır Esen kimdir?

Acun Ilıcalı ile Itır Esen aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine geldi. Peki Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilip tacı 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle elinden alınan Itır Esen kimdir?

Acun Ilıcalı'yla ilişki yaşadığı iddia edilen Itır Esen kimdir?

Yeşilçam filmlerinden tanınan bir babaanne ve seslendirme sanatçısı büyükbabanın torunu olan Itır Esen, model olarak birçok defileye katılım göstermiştir.

Bir dönem Miss Turkey yarışmasına da katılım gösteren Itır Esen birincilik elde etmiştir ancak 15 Temmuz Şehitlerine yönelik yaptığı paylaşım dolayısıyla tacı geri alınmıştır. Peki, Itır Esen kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Itır Esen son günlerde adının magazin dünyasında çok konuşulanlar arasında yer alması dolayısıyla internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Seslendirme sanatçısı Hayri Esen ve kendisiyle aynı ismi taşıyan oyuncu Itır Esen'in torunu olan genç model, podyumlarda boy göstermiştir.

Peki, Itır Esen kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

ITIR ESEN KİMDİR?

Birçok defilede yer alan Itır Esen, seslendirme sanatçısı Hayri Esen ve oyuncu Itır Esen'in torunudur. Miss Turkey 2017 finalisti olan Esen, 1999 yılında dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Miss Turkey yarışmasında birinci olan Itır Esen'in tacı, 15 Temmuz Şehitleri hakkında yaptığı paylaşımların ardından geri alınmıştır.