Abone Ol

Miss Turkey 2013 güzeli Ruveyda Öksüz oldu!

MEDYAFARESİ ÖZEL- FOTO GALERİ- Miss Turkey 2013 güzeli bu akşam seçildi ve Ruveyda Öksüz 1. oldu.

Miss Turkey 2013 güzeli Ruveyda Öksüz oldu!

İŞTE TÜRKİYE GÜZELİ RUVEYDA ÖKSÜZ FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

 Sahne şovları, dekoru ve ışığıyla görsel bir şölene dönüşen gecede Göksel ve Kenan Doğulu sahne aldı.  Gecenin sunuculuğunu ise Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım üstlendi.

Star’dan canlı yayınlanan gecede Miss Turkey güzelleri ile Kenan Doğulu’nun dansı en dikkat çeken bölümlerden biriydi.

Taksim Gezi Parkı eylemleri gecede Kenan Doğulu, Göksel, Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım’dan destek gördü.

 Miss World Başkanı Miss World Başkanı Julia  Morley törenin onur konuğuydu.

 DÜNYA GÜZELLERİ SEÇTİ!

Finalde Türkiye Güzeli’ni seçen isimler arasında iki dünya güzeli de vardı. 2012 Miss World (Dünya Güzeli) Yu Wenxia,  2002 Miss World (Dünya Güzeli) Azra Akın juride oy veren isimler araındaydı. Genç kuşağın gözde oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural, Türk sinemasının en güzel kadın oyuncularında Filiz Akın, gazeteci Hıncal Uluç ve Güneri Civaoğlu, moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, Elidor Saç Uzmanı Tomas Taw, ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu büyük jürinin üyeleriydi.

 TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

En çok başvurunun yapıldığı bu yılki yarışmada, binlerce güzel kız arasından sıyrılarak birinci gelen güzel Rüveyda Öksüz ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Berrin Keklikler, Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel Ezgi Avcı ise Miss Earth’de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzelimiz Ahu Ağırbaş ise ülkemizi Miss International yarışmasında temsil edecek.

 1. RUVEYDA ÖKSÜZ: 19 yaşında, 180 cm. boyunda  İSTANBUL  doğumlu, İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri, 1. Sınıf Öğrencisi...       

2. BERRİN KEKLİKLER: 18 yaşında  177 cm. boyunda ALMANYA doğumlu. Lise son sınıf öğrencisi...

3. EZGİ AVCI  : 20 yaşında,           179 cm. boyunda  İSTANBUL doğumlu, Florida Instıtute Of Technology, İşletme Bölümü, 3. Sınıf Öğrenci

4. AHU AĞIRBAŞ:  26 yaşında,  176 cm. boyunda  İSTANBUL    City University, Sir John Cass Business School, Investment & Financial Risk Management Mezunu.      

 FİNALDE YARIŞAN 20 GÜZEL

Başvuru rekorunun kırıldığı Elidor Miss Turkey 2013’de seçmeleri geçerek finalinde yarışmaya hak kazanan güzellerin isim ve doğum yerleri şöyle:  1-Emine Özdemir (Ankara), 2-Ruveyda Öksüz (İstanbul), 3- Sinem Kösem (Ankara), 4-Cansu Vatansever (Bursa), 5-Ahu Ağırbaş (İstanbul), 6-Berrin Keklikler (Almanya), 7-Meltem Keklik (Bursa), 8-Merve Üçer (Ankara), 9-Emel Erdemanar (Suudi Arabistan), 10-Ekin Güngör (İzmir), 11-Ebru Akyıldız (Bursa), 12-Cansu Önder (İzmir), 13-Oya Unustası (İstanbul), 14-Vildan Albayrak (Samsun), 15-Ezgi Avcı (İstanbul), 16-Elif Ölker (İstanbul), 17-Pınar Karadaş (İstanbul), 18-Melis Uzyıldırım (İzmir), 19-Leyla Köse (Nevşehir), 20-Burcu Çay (Konya).

FİNALİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARI

Her yıl güzeller kadar konuşulan gecenin kostümlerini modacı Erol Albayrak hazırladı. Koreografi ise Yasin Soy’a ait. Güzellerin mayoları da Zeki Triko’dan... Elidor’un uzman ekibinden Kemal Baykar ve ekibi kızların saç ve makyajlarını yaptı.

KAZANAN GÜZELLER BASIN TOPLANTISINDA

Türkiye Güzeli ile birlikte ikinci, üçüncü ve dördüncü güzel, 1 Haziran Cumartesi günü saat 13:00’de Maslak’ta bulunan Doğuş Center’da düzenlenecek basın toplantısında medya ile buluşacak, duygularını anlatacak, soruları yanıtlayacak  ve kazandıkları birbirinden değerli hediyeleri teslim alacaklar.

Miss Eurasia 2013 güzelleri... -FOTO GALERİ-

Dünya güzelleri motorların üstünde yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Miss Euroasia güzelleri teknede yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Güzeller Antalya’da kampa girdi!.. FOTO GALERİ-

Miss Model of Turkey güzelleri kampta!

 

Miss Turkey güzelinin gafları!.. VİDEO

 

SURVİVOR EMEL MİSS TURKEY’DE

 

İşte Miss Model of Turkey güzelleri!.. FOTO GALERİ