Abone Ol

Miss Finland'ın seksi güzelleri Alanya'da yarıştı!

FOTO GALERİ- Alanya'da kamp yapan Miss Finland 2013 yarışmasının finalistlerinden 20 yaşındaki Maja Kerisalmi, 'Alanya Güzeli' oldu.

Miss Finland'ın seksi güzelleri Alanya'da yarıştı!

Finli güzeller nefes kesti!.. FOTO GALERİ

Antalya\'nın Alanya İlçesi\'nde kamp yapan \'Miss Finland 2013\' yarışmasının 10 finalisti, büyük finalin provası niteliğindeki \'Alanya Güzeli\'nin seçilmesi için jüri karşısına çıktı.Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Detur tarafından organize edilen yarışmada, 10 finalist jüri karşısına çıktı. Banana Beach Otel\'de düzenlenen yarışmada podyuma çıkan güzeller, Finlandiya\'nın Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu\'nun da aralarında bulunduğu jüriden puan almaya çalıştı. Sırasıyla bikini, abiye ve gece kıyafetleriyle podyumda yürüyen güzeller, sahne duruşlarıyla dikkati çekti.

FİNAL ÖNCESİ PROVA

Finlandiya\'da gelecek hafta yapılacak finalin provası niteliğindeki yarışmada, 20 yaşındaki Maja Kerisalmi birinci olarak Alanya Güzeli tacını giydi. Yarışma sonrası konuşan Detur Bölge Müdürü Terhi Alanya, yarışmacıların final öncesinde son ciddi provasını yaptığını söyledi. Finalistlerin burada kazandıkları tecrübeyle Finlandiya güzeli seçilmek için podyuma çıkacaklarını belirten Terhi Alanya, bu yarışmada alınan puanların finallere de yansıyacağını kaydetti.

BİRİNCİLİK BEKLEMİYORDUM

\'Alanya Güzeli\' seçilen Maja Kerisalmi ise podyuma çıkarken birinci olmayı beklemediğini, ancak aldığı tacın kendisini gururlandırdığı söyledi. Türkiye\'ye ilk kez geldiğini belirten Kerisalmi, "Türk kadınları oldukça bakımlı ve güzel" dedi.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ MANKENLER PODYUMDA! FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN