Abone Ol

Minik çocuğu kıskandığı için yüzüne asit atmış

ATAŞEHİR'deki ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde atarak yaralayan C.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan ilk sorgusunda suçunu itiraf etti.

Minik çocuğu kıskandığı için yüzüne asit atmış

Şüpheli C.A.’nın, polise, eşinin ablasının oğlu olan minik Y.K.’yi "aile içinde aşırı ilgi gösterildiği" için kıskandığını, olayı bunun için yaptığını söylediği öğrenildi. Ancak C.A.'nın sürekli çelişkili ifadeler verdiği, sorgusunun devam ettiği belirtildi.

YOLDA YÜRÜRKEN YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, C.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından akşam saatlerinde Ümraniye Çekmeköy’de yolda yürürken yakalandı. Gözaltına alınan C.A., evinde arama yapıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Zanlı, saat 21.25 sıralarında da elleri kelepçeli olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek, dedektifler tarafından sorguya alındı.

MİNİK Y.K.'YE KISKANDIĞI İÇİN SALDIRDIĞINI SÖYLEDİ

Şüpheli C.A.’nın, ilk ifadesinde, kendisini sorgulayan polislere olayı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi. C.A., "aile içinde aşırı ilgi gösterildiği" için minik Y.K.’ye karşı böyle bir olaya kalkıştığını, çocuğu kıskandığını söylediği belirtildi.
C.A.'nın olaydan sonra pişmanlık duyduğunu polislere anlattığı kaydedildi. Sürekli çelişkili ifadeler verdiği öğrenilen C.A.’nın yarın avukat eşliğinde resmi ifadesinin alınacağı açıklandı.
Yetkililer, C.A.’nın sorgusuna devam edildiğini, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirtti.

Ataşehir'de ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde atılması olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin, ailenin yakını olan C.A. olduğu kaydedildi. İddiaya göre, C.A. asitli saldırıyı gerçekleştirirken, diğer şüpheli de gözcülük yaptı.

Ataşehir'de ünlü bir lokantada geçen cumartesi günü 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde atılmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayın failinin, çocuğun annesi avukat Işıl G.'nin kızkardeşinin kocası C.A. olduğu ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE ÇALIŞANLAR TEŞHİS ETMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan C.A.'nın, olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nde lokanta çalışanları tarafından teşhis edildiği, ancak delil olmadığı için bugüne kadar gözaltına alınmadığı belirtildi.

Polisin gerekli delilleri toplamasının ardından, savcılık talimatıyla C.A. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Polisin C.A.'nın evinde arama yaptığı, sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Cinayet Büro Amirliği'ne getirileceği öğrenildi.

Yetkililer, C.A.'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiğini, ancak olayın sebebi konusunda konuşmadığını belirtti.

Olayın nedeninin, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılacak sorgunun ardından belli olması bekleniyor.