Abone Ol

Mine Uzun Ekotürk televizyonu ile el sıkıştı

Ekonomi ve Finans televizyonculuğunda bir çok başarıya imza atmış olan Mine Uzun Ekotürk televizyonu ile el sıkıştı.Mine Uzun Gece yayınlarında moderatörlük yapacak.

Mine Uzun Ekotürk televizyonu ile el sıkıştı

Sermaye Piyasası Faaliyetleri Türev Araçları Lisansı ve "Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey-2 Lisans sahibi olan Mine Uzun , piyasalarda görev yaptıktan sonra medya dünyasında yer aldı.

Ekonomi ve Finans televizyonlarında uzun süre görev yaptı.

Artık Ekotürk kadrosu için ekranlardan finans haberleri sunacak ve konukları ile piyasaları değerlendirecek.

MİNE UZUN KİMDİR?

1979 yılında Ankara'da doğan Mine Uzun, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde tamamlamıştır.

Medya sektörüne atılmadan önce çeşitli aracı kurumlarda görev yapan ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen "Sermaye Piyasası Faaliyetleri Türev Araçları Lisansı ve "Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey-2 Lisansı" sahibidir.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler dalında Yüksek Lisans sahibi olan Mine Uzun, 2005 yılından bugüne kadar aralarında BloombergHT ve CNN Türk 'ün de olduğu pek çok kanalda ekonomi dalında yayın yapmıştır.

Köşe yazarlığının yanı sıra üniversitelerde Öğretim Görevlisi ünvanı ile ekonomi ve iletişim alanlarında ders de veren Uzun, kamu ve özel sektör tarafından organize edilmiş konferans ve seminerde moderatör olarak yer almıştır.