Abone Ol

Mine Koşan'ın kocası Popstar Erhan neden icralık oldu?

'Popstar Alaturka' yarışmasında birinci olan ve şöhreti yakaladıktan sonra Mine Koşan ile evlenen 29 yaşındaki popstar Erhan Yeşil,icralık oldu

Mine Koşan'ın kocası Popstar Erhan neden icralık oldu?

Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan Erhan Yeşil, 2007 yılında Star TV'de  yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasına katıldı.Trakyalıların  büyük  desteğini arkasına alarak bu yarışmayı birinci olarak tamamladı ve 100 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu.

Ancak Erhan Yeşil, şöhreti kaldıramadı ve ailesi dağıldı. Erhan Yeşil, birinci olduktan bir süre sonra evi terk etti ve İstanbul'da yaşamaya başladı. Bunun üzerine 3 yıllık eşi Özlem, Edirne Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. 2,5 yıl önce de çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocuğu Aleyna ise annesiyle birlikte kaldı. Mahkeme Erhan Yeşil'in her ay 200 lira nafaka ödemesine karar verdi. Ancak Erhan Yeşil aylık nafaka ücretlerini ödemeyince Özlem Aprin soluğu icra müdürlüğünde aldı ve eski eşini icraya verdi.

Bunun üzerine Edirne 2'nci İcra Müdürlüğü, Erhan Yeşil'in ailesinin yaşadığı Gazmihal mahallesindeki evine icra ihbar mektubu gönderdi. Ailesini durumu bildirmesi üzerine Erhan Yeşil, bugün sanatçı eşi Mine Koşan ile birlikte Edirne'ye geldi. Erhan Yeşil, adliye binasındaki icra müdürlüğüne gelerek ödeme yaparken. Mine Koşan ise yakındaki bir kafeteryada eşinin gelmesini bekledi.

Eşinden önce karşısında gazetecileri gören ve şaşıran Koşan, eşinin durum ile ilgili sorulan sorulara cevap vermek istemediğini söyledi. Kayınvalidesini ziyarete geldiklerini belirten Koşan, "Hem kayınvalidemi ziyaret edeceğim hem de Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile görüşeceğim"dedi.

Gazetecilerin zayıflamışsınız sorusuna Koşan, "Ozon ve Mezoterapi tedavisi gördüm. Bir takım vücut sıkılaştırma, spor ve beslenme ile 68 kilodan 60 kiloya indim. Bu işi ciddiye aldım, görsel anlamda dikkat etmeliyim. Tabi ki manken olacak halim yok. Ben ses sanatçısıyım ama görsellik çok önemli" dedi.

Daha sonra Erhan Yeşil, kafede oturan eşi Mine Koşan'ın yanına geldi. Burada gazeteciler Erhan Yeşil'e niçin icra müdürlüğüne gittiğiniz diye sordu. Yeşil ise "Önemli bir şey değil" diye cevapladı. Yeşil, icra tutarının ne kadar olduğunu da söylemedi. Üzerlerine giydikleri beyaz tişörtlerin üzerinde kartal baskısı olan çift daha sonra gazetecilere mutluluk pozu verdi ve ardından otomobillerine binerek kafeteryadan ayrıldı.