Abone Ol

Milli voleybolcu İlkin Aydın: Filenin Sultanları diyoruz ama Atatürk'ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 'GQ Men Of The Year' ödül töreninde 'İlham Veren Kadınlar' ödülünün sahibi oldu. Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın'ın ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Filenin Sultanları diyoruz ama nam ı diğer Atatürk'ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor" ifadelerini kullandı...

Milli voleybolcu İlkin Aydın: Filenin Sultanları diyoruz ama Atatürk'ün Kızları demek benim daha çok

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 'GQ Men Of The Year' ödül töreninde 'İlham Veren Kadınlar' ödülünün sahibi oldu. Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın'ın ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Filenin Sultanları diyoruz ama nam ı diğer Atatürk'ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor" ifadelerini kullandı. Törende, İlham Veren kadınlar ödülünü Aydın ve Gizem Orge birlikte aldı.

Milli voleybolcu İlkin Aydın, GQ ödül töreninde yaptığı konuşmayla gündem oldu. 

Kız çocuklarına ve kadınlara seslendi: Işığı bulduğunuz zaman yakalayın
Aydın, "Filenin Sultanları diyoruz ama nam ı diğer Atatürk'ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye'de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Buradan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum, ışığı bulduğunuz zaman yakalayın, sönmeden önce" dedi.