Abone Ol

Milli Piyango, Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Ağustos ayı çekiliş takvimi

Milli Piyango çatısı altında yeni eklenen şans oyunlarının çekiliş günleri ve saatleri merak konusu oldu. Haftanın her günü farklı bir oyunun çekilişi yapılırken, Ağustos ayındaki çekiliş takvimi de çok araştırılmaya başlandı.

Milli Piyango, Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto Ağustos ayı çekiliş takvimi

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri ise Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30’da düzenleniyor.

Süper Loto, Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 20.00’de çekiliyor.

Şans Topu çekilişleri her Çarşamba saat 20:00’de yapılıyor.

On Numara ise Pazartesi günleri saat 20:00’da çekiliyor.

Gelenekselleşmiş Milli Piyango çekilişlerimiz ayda 3 kere olmak üzere, her ayın 9, 19 ve 29’unda çekiliyor. Özel Çekilişler ise 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim ve Yılbaşında yapılıyor.

İŞTE AĞUSTOS 2020 ÇEKİLİŞ TAKVİMİ

Milli Piyango, Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Ağustos ayı çekiliş takvimi - Resim: 1


Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.