Abone Ol

Milli Gururumuz Ebrar Karakurt'tan Yeni Akit gibi gerici hadsizlere tokat gibi cevap

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya platformu Instagram üzerinden "Boş yapma Abdulhamid" yazan dövizle çekilen fotoğrafını paylaştı.

Milli Gururumuz Ebrar Karakurt'tan Yeni Akit gibi gerici hadsizlere tokat gibi cevap

Karakurt, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan kendisine "Müslüman Türkler olarak sana tahammül ediyoruz" yazan Abdulhamid adlı takipçisine "Boş yapma Abdulhamid" diyerek yanıt vermişti. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı yenerek finale yükseldi.

Maç sonrası Instagram hesabından hikaye paylaşan Karakurt, geçtiğimiz günlerde kendisini hedef alan kişiye verdiği yanıtın yer aldığı dövizle fotoğrafını paylaştı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Ebrar Karakurt, sosyal medyadan bir kullanıcı tarafından yine hedef gösterildi.

Karakurt sosyal medya hesabından "Savaşa savaşa kazanıyoruz" paylaşımı yaptı. Bir kullanıcının "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz..." yorumuna ise Ebrar Karakurt'tan "Boş yapma Abdülhamid" yanıtı geldi.

Bu mesajın üzerine Karakurt yeni bir açıklama yaptı: "Söz konusu arkadaşımızın ismi Ahmet, Mehmet veya Berke olabilirdi. Konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyor. Pazar günü büyük bir maçımız var, ona konsantreyim. Ülkeme sevgiler" dedi.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları tarih yazmaya devam ediyor. Maçın kahramanlarından Ebrar Karakurt heyecan dolu maçın ardından bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Yeni Akit, kendisine 'milli gurur' diyen Ebrar'ı milyonuncu kez hedef aldı.

Yeni Akit ''Tehlikenin farkında değil misiniz? Milli utanç Ebrar Karakurt rezilliğini yine dikte etti!'' başlığıyla Ebrar'ı bir kez daha hedef aldı.

Ebrar'dan 'Milli Utanç' diyerek bahsetmeye devam eden, kadın düşmanlığıyla bilinen ve sık sık halkı kin ve düşmanlığa sevk edici haberler yapan Akit'in bu haberi eleştirilerin hedefi oldu.