Abone Ol

Milli Gazete BİM'in Sansür Talebini İfşa Etti

Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete'den çok konuşulacak bir hareket geldi. Gazetenin bugün 3. sayfasında tam boy reklam olacağını ifade eden gazete yönetimi BİM'i ifşa etti.

Milli Gazete BİM'in Sansür Talebini İfşa Etti

Normalde gazetenin 3. sayfasında BİM'in reklamının bulunacağını duyuran gazete, ancak BİM'in 'haber sansürü' girişiminde bulunmasından ötürü reklamın olmadığını ifade ettiler.

Kısacası, gazete, BİM'in reklam karşılığında sansür talebini okuyucusuna ifşa ederken, BİM de bu talebinin kabul görmemesiyle beraber reklamını geri çekti.

Gazete, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün bu sayfada BİM reklamı olacaktı ancak reklam verenin 'Haber sansürü' taleplerinin kabul edilmemesi üzerine reklam geri çekilmiştir..."

İşte o ifşa:

Milli Gazete BİM'in Sansür Talebini İfşa Etti - Resim: 1

Milli Gazete'nin BİM'i ifşasından sonra tartışmalar başladı. Eski Başbakan Başdanışmanı Abdülkadir Özkan ise BİM'i ifşa eden Milli Gazete'ye tepki gösterdi.

Özkan, "Milli Gazete ekibi 28 Şubatçılardan öğrendiği yöntemlerle büyük bir market zincirini hedef almış. Siz hangi ara bu kadar aklınızı kaybettiniz? Rahmetli Erbakan yaşasaydı ne derdi merak ediyorum!" diye yazdı.

Milli Gazete BİM'in Sansür Talebini İfşa Etti - Resim: 2