Abone Ol

Miley Cyrus zayıfladıkça giyiniş tarzı da değişiyor!

FOTO GALERİ- Müzik ve televizyon dünyasının genç yıldızı Miley Cyrus da 'zayıflama ' hastalığına yakalandı.

Miley Cyrus zayıfladıkça giyiniş tarzı da değişiyor!

İŞTE MİLEY CYRUS’UN ZAYIFLADIKTAN SONRAKİ FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Müzik ve televizyon dünyasının genç yıldızı Miley Cyrus da ’zayıflama ’ hastalığına yakalandı. 19 yaşındaki yıldızın bu dolgun görüntüsünün yerinde yeller esiyor artık. Cyrus, yaklaşık 1 yıl önce başladığı diyet ve egzersiz programının sonucu olarak kelimenin tam anlamıyla küçüldükçe küçülüyor.Miley Cyrus önceki gün asistanı ile birlikte kısa bir tatil yaptığı Miami’deki otelinden ayrılırken görüntülendi. 19 yaşındaki Cyrus incecik kalmış bacakları ve kırılacak gibi duran beliyle dikkat çekti. Cyrus, kendisi hakkında ileri sürülen "anoreksik oldu" iddialarını da yalanladı. Bir dönem aldığı fazla kilolar nedeniyle eleştirilen Cyrus, sağlık için zayıfladığını ileri sürdü. Cyrus glüten ve laktoza karşı alerjisi olduğunu öğrendiği için buna uygun bir beslenme programı uyguladığını söyleyerek "Herkese en azından haftada bir gün glütensiz beslenmesini öneriyorum" diye konuştu.
KEŞKE BU VÜCUT BENDE OLSAYDIHenüz küçücük bir çocukken Disney yıldızı olarak adını duyuran Miley Cyrus artık 20 yaşına merdiven dayamış bir genç kız.

Hannah Montana adlı TV şovuyla adını duyuran Cyrus, son bir kaç aydır hemen hemen her gün magazin basınında yer alıyor. Ama bunun nedeni eskisi gibi yarattığı skandallar değil, tamamen değişen giyim tarzı. Son bir kaç aydır çok fazla kilon veren Cyrus, uyguladığı özel beslenme programının yanısıra gününün neredeyse yarısını spor salonlarında geçiriyor. Özel hocasıyla son derece sıkı çalışan Cyrus bunun karşılığını da aldı. Zaten çok fazla kilolu olmayan Miley Cyrus özellikle de karın kaslarıyla dikkat çekiyor. Önceki gün Olivia Newton John’un ünlü Grease filminde giydiğine benzer bir kostümle objektiflere takılan Cyrus, değişen fiziksel görüntüsüne paralel olarak giyim tarzını da değiştirdi. Cyrus, magazin basınına sık sık konu olan ve yaşıtlarının imrendiği dümdüz ve güçlü kadın kaslarını gözler önüne serecek giysiler tercih ediyor. Bunun için de genellikle daracık pantolon ya da etekler ve kısacık tişörtler giyiyor. İnternetteki bazı magazin bloglarında genç yıldızın göbeğini açıkta bırakan giyselerle çekilmiş fotoğraflarına "Kapat artık Miley" ya da "Anladık formdasın" başlıkları atılıyor. Bazı genç kız hayranlarının Cyrus’ın bu görüntüsüne öykünerek "Benim de böyle bir vücudum olsa bütün gün bikiniyle gezerim" yorumlarını yapıyorlar. Bir başka genç okurun yorumu daha da ilginç: "Eğer benim de Miley gibi vücudum olsaydı, toplum içinde çıplak gezmekten tutuklanırdım."

Hürriyet

İŞTE MİLEY CYRUS’UN ZAYIFLADIKTAN SONRAKİ FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

ÖDÜL TÖRENİNE SADECE CEKET GİYEREK KATILDI! FOTO GALERİ

MİLEY CYRUS SEKSİ ŞORTU VE RAHAT HAREKETLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ! FOTO GALERİ

MİLEY CYRUS DEKOLTE TİŞÖRTÜ İLE ALIŞVERİŞTE! FOTO GALERİ

İşte Miley Cyrus’un külotsuz frikiği!.. FOTO GALERİ

İŞTE MİLEY CYRUS’ UN OLAY YARATAN FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ