Abone Ol

'Michael Jackson gay değildi' Korumasından açıklama!

Afrika'daki çocukları izler sonra ağlardı, evden çıkar, evsizlere para ve yemek yardımında bulunurdu.

'Michael Jackson gay değildi' Korumasından açıklama!

Beklenmedik bir şekilde hayata veda eden pop müziğinin efsane ismi Michael Jackson'ın koruması SKY News televizyonuna bir birinden ilginç açıklamalarda bulundu.

"MICHAEL JACKSON GAY DEĞİLDİ"
Jackson'ın gay olduğu yönündeki iddialara kesinlikle karşı çıkan Matt Fiddes isimli İngiliz koruma, sanatçının gizli bir kız arkadaşı olduğunu ve onunla sık sık buluştuklarını iddia etti. Fiddes, kızın kimliğini açıklayamacağını fakat bunun kızın kendisinin açıklamasının daha doğru olduğunu da sözlerine ekledi.

Jackson'ın İngiltere'ye ziyaretlerinde kendisini gönüllü olarak koruduğunu ve bu hizmet için bir ücret talep etmediğini söyleyen Fiddes, starın uyuşturucu kullanmadığını fakat doktorlar tarafından kendisine sık sık ağrı kesiciler verildiğini belirtti.

Kendisinin ve Jackson'ın yakın arkadaşlarından Uri Geller'ın süper starı bu ilaçlardan kurtarmak için çok çabaladıklarını fakat başarısız olduklarını dile getiren Fiddes, "hatta bir keresinde Geller, Jackson'a çok kötü bağırarak artık bu tarz ilaçları alamaması gerektiği konusunda onu uyarmıştı" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLAR İÇİN GÖZ YAŞI DÖKERDİ"
Jackson'ın sürekli şarkı söylediğini ve yeni şarkılar yazdığını söyleyen Fiddes sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendisi çok nazik bir insandı. Otel odasında televizyondan Afrika'da yaşayan çocukları izler ve ardından ağlardı. Bazı geceler hastanelere gider hastaları ziyaret ederdi. Bazen de gecenin bir yarısı çıkar ve Londra'da evsiz insanlara para ve yemek yardımında bulunurdu.

(Bilgin Gözel/Milliyet İnternet)