Abone Ol

MHP'li Elif Loğoğlu: Devlet Bey'in yol arkadaşı olacağım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 1'inci sıradan aday olduğu memleketi Omaniye'den 3'üncü sıradan kadın aday Prof. Dr. Elif Loğoğlu, "Genel başkanımın 'Bütün adaylarımı Meclis'te görmek istiyorum' isteğini memleketim Osmaniye'de çok çalışarak...

MHP'li Elif Loğoğlu: Devlet Bey'in yol arkadaşı olacağım

Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanlığı'nı sürdüren Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Elif Loğoğlu, memleketi Osmaniye'den MHP'nin 3'üncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Prof.Dr. Loğoğlu, MHP'nin halen Meclis'te 3 kadın milletvekili olduğunu, adayı olduğu MHP'den halkın teveccüh gösterdiği partisi MHP'nin iktidara yürüdüğünü söyledi. Prof.Dr. Loğoğlu, MHP'nin 50 kadar kadın milletvekili adayı bulunduğunu, bunlardan birinin de kendisi olduğunu ve üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirtirken, şunları söyledi:

MHP'li Elif Loğoğlu: Devlet Bey'in yol arkadaşı olacağım - Resim: 1

"Osmaniye'den aday gösterildiğim MHP'den çok çalışarak Meclis'e kadın milletvekili olarak gireceğime yürekten inanıyorum. Sayın Bahçeli'nin, 'Bütün adaylarımı Meclis'e bekliyorum' beyanatından güç alarak 25'inci dönem milletvekili ve kadın aday olarak Meclis'e girip, kendisinin de yol arkadaşı olacağım. Osmaniye ile birlikte tüm halkıma hizmet edeceğime inanıyorum. Bunun için bütün gücümle kadın potansiyelini de işin içine katıp, bu konudaki birikimime dayanarak, tüm çalışmalarımı bu doğrultuda gerçekleştireceğim. Allah'ın da izniyle bu yolda önüme çıkan bütün engelleri aşacağıma inanıyorum. Meclis'te temsilcileri olacağım bütün hemşehrilerimin bana bu konuda desetk vereceğinden hiç tereddütüm yok. Osmaniye halkı benim düşündüğümden, umduğumdan daha fazla partime ve bana teveccüh şansını göstermektedir."

Adem YAZICI/ANKARA