Abone Ol

MHP'den İstifa Eden Sedat Kılınç 50 Kişilik Grubun Saldırısına Uğradı

MHP'de Baki Ersoy'un Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki göstererek istifa eden MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç'ın saldırıya uğradı.

MHP'den İstifa Eden Sedat Kılınç 50 Kişilik Grubun Saldırısına Uğradı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki göstererek partisinden istifa eden MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, katıldığı bir televizyon programında saldırıya uğradı.

50 kişi olduğu bilgisi verilen grup program sunucusu gazeteci Azim Deniz ve konuk olan Sedat Kılınç'ı darbetti. Deniz, Kılınç'ın grup tarafından kaçırıldığını söyledi.

İsmail Saymaz olayın ayrıntılarını anlattı

Halk TV ekranlarında yayınlanan Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası programında konuşan gazeteci İsmail Saymaz, Kayseri'de yaşanan olay ile ilgili şunları aktardı,

"Sedat Kılınç bugün Kayseri'deki Deniz Postası gazetesine gitti röportaj vardı. Az önce burası basılmış. 50 kişilik grup yayını basmışlar. Sedat Kılınç darp edilmiş. Giderek tuhaf bir hal alıyor"

Azim Deniz'den İlk Açıklama

Darp edilen gazeteci Azim Deniz tedavi gördüğü hastaneden Halk TV ekranlarına bağlanarak olayın ayrıntılarını anlattı.

ENFLASYON AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek" açıklamasının ardından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.