Abone Ol

MHP'den İhracı İstenen Yahnici: Binamızı Bile Siyasal İslamcıya Verdiler

Alparslan Türkeş Vakfı Kavgası sırasında yaptığı açıklamalarla Devlet Bahçeli'nin şimşeklerini çeken ve MHP'den İhracı İstenen eski Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici, eski genel merkez binasının bile siyasal islamcı birine verildiğini söyledi.

MHP'den İhracı İstenen Yahnici: Binamızı Bile Siyasal İslamcıya Verdiler

Alparlan Türkeş Vakfı toplantısı sırasında yaptığı açıklamalarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ihracını istediği eski genel başkan hyardımcısı Şevket Bülent Yahnici, zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Çok vestiyer değiştirenler oldu diyen Yahnici şunlaru söyledi

'' Yüksel caddesi ile Karanfil sokağın kesiştiği köşede iki katlı,bahçe içinde, bahçesinde cimentodan yapılı küçük bir Kıbrıs Adası havuzu olan kagir bir bina vardı. CKMP Genel Merkezi...
Merdivenden çıkınca ortada eski püskü bir toplantı masası ( genel idare kurulu burada toplanirdi ) yöneticilerin oturdugu iki küçük oda (gelen giden olursa) , bir küçücük sekreter odası,sol yanda da Rahmetli Turkes'in oturdugu ufak bir genel başkan odası mevcuttu.
Alt girişte bir salon,mutfak ,bir oda,en girişte de küçük bir banko/vestiyer vardı.Kis günleri paltolar oraya asilirdi.Benim palto hep oradaydı...Ne zaman vestiyer işletmeye verildi , paltosuz kaldık. (???)
Cok vestiyer değiştiren oldu,çokkk.Gidenler,gelenler, gidip de donmeyenler,kaloriferli evlere,lüks villalara tasinanlar, sorma gitsin.
Benim palto oradaydı.Bir de Rahmetlinin odasinin iki anahtarından biri...(Diğeri rahmetli Hasan Efendi'de - Kozan- idi) . Duydum ki, binayı epey bir zamandır piyasada siyasal islamci olarak tanınan bir arkadaşa kiraya vermişler.
Rahmetlinin odasinin anahtarı bende hatıra kaldı...
Olsun,saklarım.