Abone Ol

MHP İzmir İl Başkanından Nihat Zeybekçi açıklaması

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Nihat Zeybekci’yi aday göstermesini değerlendirdi.

MHP İzmir İl Başkanından Nihat Zeybekçi açıklaması

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Nihat Zeybekci’yi aday göstermesini değerlendirdi.

Zeybekci’nin geçmişte başarılı işlere imza attığını ifade eden Şahin, "Biz, AK Parti’nin adayına pazarlıksız ve şartsız ‘tamam’ dedik. Tüm teşkilatlarımızla Sayın Zeybekci’nin lehine çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Nihat Zeybekci’yi açıkladı.

Zeybekci, aynı zamanda Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP’nin de adayı oldu.

"Seçilmesine katkımız olacak"

Zeybekci’nin adaylığıyla ilgili konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi, biz AKP’nin adayına pazarlıksız ve şartsız ‘tamam’ dedik.

‘Hayırlısı olsun’ diyorum. İzmir’i kazanacağımıza inanıyoruz.

Tüm teşkilatlarımızla Sayın Zeybekci lehine İzmir'de çalışmalarımızı sürdürüp, inşallah belediye başkanı olmasında da katkımız olacaktır. Zeybekci, siyasi deneyimi olan ve Denizli’de belediyecilikte başarılı olmuş bir isim” dedi.