Abone Ol

Metroda çıplak eylem! Üstte palto, altta iç çamaşırı...

MEDYAFARESİ VİDEO ABD’nin New York kentinde metro hatları bir kez daha yarı çıplak eyleme sahne oldu.

Metroda çıplak eylem! Üstte palto, altta iç çamaşırı...

METRODA ÇIPLAK EYLEM VİDEO!

METRODA ÇIPLAK EYLEM! FOTO GALERİ!

Bu yıl onikincisi gerçekleştirilen ‘Metroda Pantolonsuz Yolculuk’ eyleminde, yolcular kendileriyle aynı vagonları yada istasyonları paylaşan ve kış ortasında üstlerinde paltoları, altlarında ise yalnızca iç çamaşırı bulunan 4 bin kişiyi şaşkın bakışlarla izledi.

İlginç ve komik eylemler sergilemekle adını duyuran ‘Improve Everywhere’ adlı girişim tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen, ‘metroda yarı çıplak’ eylemine 4 bini aşkın kişi katıldı. New York’ta başladıktan sonra, 60 ülkeye daha yayılan ‘Metroda Pantolonsuz Yolculuk’ eylemine katılanlar, sosyal medya üzerinden birbirleriyle haberleşerek, Manhattan’da Central Park ve Foley Meydanı’nda, Queens’te Astoria ve Flushing Meadows Park’ta, Brooklyn’de Williamsburg ve Prospect Park’ta buluştu. Daha sonra metro istasyonlarına akın eden, yarı çıplak metro yolculuğu yapmaya razı gönüllüler, gruplar halinde değişik metro hatlarına bindikten sonra yolcuların şaşkın bakışları altında pantolonlarını çıkarıp çantalarına yerleştirdi.

Yarı çıplak eylemciler, olağandışı hiçbir şey yokmuş gibi davranırken, eylemden haberi olmayan yolcular ise şaşkınlığını gizleyemedi. Yolcular, metro istasyonları ve vagonlarda gazete ve kitap okuyan yarı çıplak eylemcileri yan gözle süzmekten kendilerini alamadı. Kimi yolcuların gülüşmesine, kimi yolcuların sorgulayan ve ne olup bittiğini anlamak isteyen bakışlarına yol açan eyleme, katılımın bu yıl daha da arttığı gözlendi. New York’u neredeyse bir baştan ötekine metroyla dolaşan baldırı çıplak eylemciler, bazı istasyonlarda mola verdi. Buralarda bir süre bekleyen eylemciler, yeniden metroya binip, yolculuğa devam etti.

Eylemciler, kendilerine yöneltilen sorulara, ’Pantolonumu giymeyi unuttum’, ’Evden aceleyle çıktım, pantolon giymeye zaman kalmadı’, ’Pantolonumun etiketi rahatsız ediyordu ondan çıkardım’, ’Küresel ısınmayı protesto ediyorum’, ’Pantolonum ıslandı, çok üşüdüm, çıkardım’, ’Miami’den geldim, çok sıcak olduğu için pantolon giymedim, burada da giymeyi unuttum’ gibi ilginç ve esprili yanıtlar verdi. New York metrosunda ve istasyonlarında görev yapan polisler, iç çamaşırları ile yolculuk eden yolcuları görmezden geldi. New York metrosunda 2 saati aşkın süre iç çamaşırı ile yolculuk eden pantolonsuz eylemcilerin gösterisi Union Square’de sona erdi.

Geçen yıllardaki eylemlerin birinde polis, katılımcıların bindiği tren hatlarından birini durdurmuş ve pantolonsuz yolcuları gözaltına almıştı. Ancak açılan davada yargıç, pantolonsuz dolaşmanın yasalara aykırı olmadığına hükmederek eylemcileri serbest bırakmıştı

DHA

Pantolonsuz eylemciler dünyayı sarsıyor!.. FOTO GALERİ

Pantolonsuz kızlar metroyu bastı!.. FOTO GALERİ

MISIRLI YAZAR SOYUNDU -VİDEO-

FEMEN BRÜKSEL EYLEMİ! FOTO GALERİ!

FEMEN’DEN OLİMPİYATLARA ÇIPLAK PROTESTO! FOTO GALERİ

EURO 2012 FİNALİNE FEMEN GRUBU DAMGA VURDU! FOTO GALERİ

Kara çarşaflı çıplak Femen kızı! Femen kızlarının şok planı!.. VİDEO

İstanbul’daki çıplak eylemin yayınlanmamış kamera arkası görüntüleri!.. VİDEO

Femen kızları İstanbul’da soyundu!.. FOTO GALERİ

FEMEN GRUBUNDAN TURNUVADA ÇIPLAK PROTESTO! FOTO GALERİ

Femen yine kupa için soyundu!.. FOTO GALERİ-

Femen’den üstsüz kürtaj protestosu!.. VİDEO

Kumkapılı erkeklerin ilginç Femen merakı!.. VİDEO