Abone Ol

Metrobüs şoförüne saldıran yolcu böyle gözaltına alındı!

Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ve metrobüs şoförüne saldıran kişi gözaltında!

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yaşanan ve 11 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına sebebiyet verdiği iddia edilen şemsiyeli saldırgan gözaltına alındı. Metrobüs kameraları olayı saniye saniye kaydetti.

E-5 otoyolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen kazada bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiyeyle saldırması sonrası metrobüs yoldan çıkarak, 3 aracı altına almıştı. Acıbadem'de metrobüs kazasına neden şemsiyeli saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Metrobüsün güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda, yolculardan birinin sürücüye şemsiyle ile vurduğu görülüyor. Karşılık vermeye çalışan şoför ayağa kalkınca direksiyon hakimiyetini kaybedip yere düşüyor. Kontrolsüz kalan metrobüs de karşı şeride geçiyor ve çarpışma gerçekleşiyor.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla, metrobüs kazasındaki zararların İETT tarafından karşılanacağı duyuruldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır" dedi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında" dedi. Metrobüs şoförüne şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.

   Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde iki polis memur şahsı kollarından ve ensesinden tutarak gözaltına alıyor.

ŞOFÖR TEDAVİ ALTINDA

Bu arada şemsiyeli saldırıya uğradığı için direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüsün sürücüsü Recai Türkoğlu Haydarpaşa Numune hastanesinde tedavi görüyor.Türkoğlu’nun ayakta tedavi gördüğü, sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki saatlerde taburcu edileceği belirtildi.